Nejste přihlášen/a.
Já mám značkový foťáček Nikon a co jsem od něj ztratila originál pouzdro, mám ho v kapsičce od látkové nákupní tašky od Vietnamců. Žádné logo. Vidělo to hodně lidí a nikoho to nezaskočilo ani nepohoršilo. Takové věci neřešte!
Mám takového synovce, co musí mít všechno značkové. Tak jsem si na kapesník se čtyřmi uzlíky na něj nad čelem udělala permanent fixem "najku" jakože je od NIKE
Ošoupaný kryt na mobil měním občas za nový. Ten poslední mě stál asi 115 korun. Je hezký, s motýlky ovšem neoriginální. Dovolám se a každému může být úplně jedno, jestli mám kryt pravý /nebo levý/. Hlavní je komunikace, ne obal. Proto si myslím, že to opravdu blbé není, abych tedy odpověděla na Váš dotaz.
Je blbé, když máte na sobě šortky od Vietnamců a ne značkové Adidas? Není, hlavně když Vám není nic vidět a nebudíte pohoršení. Je to tak.Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.