Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neoriginální kryt na mobil

Od: jakub odpovědí: 5 změna:
Mám Nokií 6510 a vyměnil jsem ošoupaný orig.kryt za nový neoriginální kryt bez nápisu Nokia protože pravý se mne těžko shání.Není to blbé mít na originálním mobilu made in Finlandia neoriginální kryt s klávesnicí?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Moje babi říkávala: "Tvoje starosti a Rotschildovy peníze..." (bych chtěla mít) *smich*

ben®
hodnocení

1x
Dobrý den, není to blbé pokud to je funkční (a navíc to nikoho nezajímá, jaký má kdo kryt na mobilu). Zdravím!
doplněno 16.07.24 20:13: jakub - změnilo se něco (k horšímu či k lepšímu) v užívání mobilu tím jiným krytem?

liska5
hodnocení

1x

Já mám značkový foťáček Nikon a co jsem od něj ztratila originál pouzdro, mám ho v kapsičce od látkové nákupní tašky od Vietnamců. Žádné logo. Vidělo to hodně lidí a nikoho to nezaskočilo ani nepohoršilo. Takové věci neřešte!

Mám takového synovce, co musí mít všechno značkové. Tak jsem si na kapesník se čtyřmi uzlíky na něj nad čelem udělala permanent fixem "najku" jakože je od NIKE *smich*

hodnocení

1x

Ošoupaný kryt na mobil měním občas za nový. Ten poslední mě stál asi 115 korun. Je hezký, s motýlky ovšem neoriginální. Dovolám se a každému může být úplně jedno, jestli mám kryt pravý /nebo levý/. Hlavní je komunikace, ne obal. Proto si myslím, že to opravdu blbé není, abych tedy odpověděla na Váš dotaz.

Je blbé, když máte na sobě šortky od Vietnamců a ne značkové Adidas? Není, hlavně když Vám není nic vidět a nebudíte pohoršení. Je to tak.Jaga.

kdosi
hodnocení

0x

Záleží na tom, co s ním chcete dělat.

Pokud vystavovat v muzeu jako exponát, tak to blbé je.

Pokud používat, tak to blbé není.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]