Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Wake me up - official video

Od: mrnousek* odpovědí: 5 změna:

Zdravím.. *slunce*

Ráda se dívám na oficiální videa, protože o písničce prozradí její význam,a když ne, tak mají pěkný příběh (teda ta dobrá.. některý nemaj hlavu patu.. *ee*).. Zalíbila se mi písnička Wake me up od Aviciiho, tak jsem si pustila to video.. a moc jsem ho nepochopila... *nevi*

Co znamenají ty trojuhelníčky? A proč ta holka tu menší asi v půlce opustila.. a pak se zase vrátila? Prosím vysvětlete mi to někdo..

Díky, mrňousek.. *slunce*

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Já to pochopila tak, že ty 2 holky jsou jiní, než ostatní lidé a potom najdou lidi také s těmi trojúhelníčky. Ta holka odejde, protože je s těmi lidmi v klubu až do rána a potom do toho klubu jde zase i s tou malou holkou. Tak jsem to pochopila já. ;) A ty trojúhelníčky, koukni se na obrázek, který jsem vložila a koukni se na to A a V a když tam přidáš čárky, tak to jako ty trojúhelníčky vypadá.
doplněno 03.09.13 20:01: Obrázek
Wake me up - official video

hodnocení

0x
ještě jeden:
Wake me up - official video #2

naihonn*
hodnocení

0x

Tak, tak, ty trojúhelníčky opravdu znamenají A a V. A ten klip, no pro mě to není nic víc než dost trapná reklama na oblečení a mobilní telefon jistých nejmenovaných značek. Příliš hloubky a příběhu bych v tom nehledal.

mrnousek*
hodnocení

Děkuju za odpovědi :)

taylor*
hodnocení

0x
Ja si myslim ze ty 2 holky se vratili v case a ti lide co maji ty trojuhelnicky jsou z nasi doby.A ta velka holka ten klub sla nejdriv okouknout.PS:Nevite jak se jmenuje ta velka holka?Pripomina mi tu holku z te reklamy na Rexonu,jak tam tancuje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]