Nejste přihlášen/a.
Panu majiteli nevěřte. Žádné jídlo se nevyhodí, to by přišel o peníze. Zabalí to, uloží přes noc do nějakého chlaďáku, druhý den dá znovu na oheň. Myslím, že to vydrží v pohodě, to maso má jistě za sebou i jiné nepříjemné zážitky.
Stejné to je v restauracích. Co se dnes neprodalo, to by se mělo večer vyhodit. Věřte, to nikdo neudělá. Stejně, jako nikdo neumí odhadnout, zda si jídlo ten den objedná 10 lidí nebo 30. Když navaří málo, tratí, když navaří hodně, zbyde mu to. A určitě najde cestu, aby to prodal, byť i druhý den. Není na tom nic špatného, také vařím často na 2 dny. A nic nám není.
Pokud někde sníte něco, co Vám bude chutnat, nikdy nepátrejte po původu jídla a délce jeho uchování. To by se člověk zbláznil. Raději pochvalte, že jste si "štrejchnul" a dál na to nemyslete. A bude Vám dobře. Jaga.
Tak vzhledem k tomu, v jakých podmínkách se ty válce masa mnohdy skladují a rozváží, řekl bych, že přečkání do druhého dne už není tak velký problém.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.