Nejste přihlášen/a.
Dobrý den .
Na netu jsem viděl , že Andrej Babiš spouští novou platformu za účelem výdělku při vložení částky 6000 Kč . Bylo to na CNN Prima News . Údajně to pomohlo už 12 000 lidem . I diskuse a ohlasy jsou pozitivní . Já mám ale otázku zda-li se nedná o podvod?
S pozdravem Jan B Lekys
Babiš spustil jednu jedinou výdělečnou platformu a to rekordní příjem dotací pro Agrofert. Zbytek je podvod. Ale mohl jste si vsadit na jeho výhru v prezidentských volbách, to byla třeba velká legrace.
Proboha dyt je to fejk pro debi*y kteří klikají na vše a posílají statisíce umírajícím sirotkům, veteránům z afghánistánu, nigerijským princům apod. Tyhle investiční bomby už jsem viděl s ksichtem Karla Gotta, Dary Rolins, Nedvěda.. s kýmkoliv tě napadne.
Tady jich máš pár s Petrem Pavlem google.com/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.