Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Platforma výdělku peněz

Od: janbl odpovědí: 6 změna:

Dobrý den .

Na netu jsem viděl , že Andrej Babiš spouští novou platformu za účelem výdělku při vložení částky 6000 Kč . Bylo to na CNN Prima News . Údajně to pomohlo už 12 000 lidem . I diskuse a ohlasy jsou pozitivní . Já mám ale otázku zda-li se nedná o podvod?

S pozdravem Jan B Lekys

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nox®
hodnocení

3x

Babiš spustil jednu jedinou výdělečnou platformu a to rekordní příjem dotací pro Agrofert. Zbytek je podvod. Ale mohl jste si vsadit na jeho výhru v prezidentských volbách, to byla třeba velká legrace.

fejk
hodnocení

3x

Proboha dyt je to fejk pro debi*y kteří klikají na vše a posílají statisíce umírajícím sirotkům, veteránům z afghánistánu, nigerijským princům apod. Tyhle investiční bomby už jsem viděl s ksichtem Karla Gotta, Dary Rolins, Nedvěda.. s kýmkoliv tě napadne.

Tady jich máš pár s Petrem Pavlem google.com/...

smode2
hodnocení

1x

Prosím pěkně, pokud by to nebylo jasné, tak ano, jde o čistý podvod realizovaný pomocí AI. Kdyby tohle fungovalo, neřešil by nikdo ceny energií, potravin, bydlení, nízké důchody a nakonec ani schodek rozpočtu.

hodnocení

1x
Co to tu zase placate?
Už více jak rok se o tom všude mluví, že to je podvod (zneužití fotek herců, politiků a sportovců)
A na Primě o tom jen informovali, ať si lidé dají pozor.
Né že se máte připojit.

novotx
hodnocení

0x
Ano je to tak, na nově to taky říkali. A Fijala nic! Ten pro lidi nic neudělá. Ale pan Andrej by se i rozdal,aby se lidi měli lépe...
Ano,ano..Já také pracuji pro lidi..Pokud máte někdo zájem, tak na mé plaťformě se vloží jen pět tisíc..Do měsíce budete mít každý svůj "čapák"..;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]