Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
dostal se mi do rukou časopis, kde kdosi psal, že na české nudapláže chodí jenom čumilové a hlavně chlapi. Nudisté prý jsou hlavně starších ročníků. Já na nudapláže nechodím, ikdyž kdysi dávno jsem párkrát byl. Tenkrát fakt mladých holek moc nechodilo a mě nepřipadalo nic pohoršujícího chodit nahý. Ale zajímalo by mě, jestli chodíte na nudapláže a proč a jestli si myslíte, že je to pravda s těmi čumili .A taky co na tom baví převážně ty starší a proč chodí málo těch mladých.
Ahojky. Jezdíme na nuda s přítelem i s vnučkou na jeden písák za Hradcem Králové. Občas se tam možná nějaký čumil objeví. Ale jinak tam jsou normální lidé v rozmezí 1 - 80 let :D. źenský, chlapi, tlustí, tencí.,., Panuje tam pohodička. Vedle sebe na pláži jsou naháči i lidé v plavkách a nikomu to nevadí. Ale někdy člověk zavítal na nudi, kde to nebylo "ono". Nebyla tam tak příjemná atmosfera, jako tady.
A neřekla bych, že jsou tam jen starší ročníky. Podle mě je to vyrovnané .
Chodívali jsme s manželem do společné sauny, což není tak úplně to, co tě zajímá, ale bylo to tak před 20 lety a pamatuji si, jak mě zlobilo, že je tam vždycky tak 30 starých chlapů (kolem 60, všichni starší promiňte), můj manžel a já (nám bylo kolem 30). To potvrzuje, co psali v tom časopisu. Bylo mi to tak nepříjemné, že jsem se vzepřela a začali jsme zase chodit, až se rozhodlo, že ve společné sauně musí být pouze páry. Tam byl věkový rozptyl od 18 do 70 v pohodě.
Do sauny jsme chodili, protože to byl páteční večerní relax, bylo to příjemné a pohodové. Pak to snad nějak zrušili nebo co... nevím, proč už nechodíme. Asi se nám nechce... no to se musím zamyslet.
Nudapláže jsem navštívila s rodinou pouze v Chorvatsku-super, nemusím zrovna chodit nahá po nuda kempu ale kdo neskusil jak je to bezva koupat se bez plavek neví o co přišel. K vodě už nechodím ale manžel i dcera s manželem chodí na nudu na brněnské přehradě ovšem prý je tam čumilů docela dost. Sedí oblečení v kraťasech a tričkách ,neomaleně čumí a popíjejí pivo nebo víno z krabice.Proč starší, asi že od mládí byli zvyklí a zesstárli. I mě je už 50 a klidně bych šla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.