Nejste přihlášen/a.
2x
doplněno 30.06.24 20:31: Tak se nezlobte za vtípek. Je to asi individuální, ale myslím si, že je to moc. Jednak to zabírá každý den hodně času, oslabuje to tělo a také nevím, jak budete fungovat, až jednou uvidíte živou obnaženou dívku (aby to nebylo překvapení a neprojevilo se "přehoníno" na stavu erekce). Jste štvanec svého přirození.
1x
Ano, můžeš dostat tzv. Death grip syndrom který je způsobený hlavně špatnou technikou a příliš častou masturbací.
Jednou jsem ho měl, asi ve 13ti nebo 14ti, není to nic příjemného ale není to nic strašného. Prakticky jde o to že můžeš (dočasně) ztratit citlivost nebo i orgasmus (k vyvrcholení dojde ale ani si toho nevšimneš).
Léčba je jednoduše že na nějakou dobu přestaneš a pokud se to bude vracet, tak se musíš naučit to dělat "pořádně"- pomalu, užívat si to, ne to dělat jenom proto abys měl další zářez žes to dneska stihl už 5x. Taky může pomoct používat lubrikant.
Tehdy jsem k tomu našel dedikovanou web stránku kde to bylo dobře popsané ale už ji nemůžu najít, tady je to o dost stručnější na anglické wiki, čeština není
0x
- Masturbace jedině přes oblečení
- Masturbace cca 5 denně ok?
- Masturbace od přítelkyně
- Masturbace penisu
- Masturbace s umělou vaginou
- Masturbace/sex - vyvrcholení
- Prerusena masturbace
- Masturbace ve vyšším věku?
- Masturbace: on muze, ja ne
- Nemoci a masturbace
- Může mi nadměrná masturbace nějak uškodit?
- Masturbace v průběhu nemoci
- Je častá masturbace škodlivá?
- Je masturbace zdravá?
- Nemoci a masturbace
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.