Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pitná voda na ostrovech

Od: travel odpovědí: 2 změna:

Chci jet cestovat do exotiky EU, Kypr, Malta nebo Kanárské ostrovy. Na Maltě teče z kohoutku prakticky nepitná slaná voda. Je tu nějaký znalý cestovatel, který by mi dal typ na teplou, tedy jižní zemi EU, kde teče voda pitná? Přátelé mi říkají, že na tomto faktu skutečně dost sejde. Piji denně až 4l, bohužel, a ta představa, že nedělám nic jiného než tahám lahve. No a taky to stojí peníze, že. Když tam chci žít roky, musím přemýšlet. Děkuji!

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x
Dobrý den, pokud chcete žít dlouhodobě na ostrově v rámci EU, tak asi nebude opuštěný, t.j. s pitnou vodou to vyřešíte jako místní/starousedlíci. Můj odhad je, že ta odsolená voda je v oblastech přímořských/rekreačních toho ostrova a v jeho středu (dál od moře) a ve větším městě je normální vodovod napojený na hluboké vrty/studně. Zdravím!
P.S. 4 litry tekutin denně jednou nepotěší Vaše ledviny (je to moc).

hodnocení

0x
Malta 0,15€/l
To se vám zdá moc 3,76 kč?
lazytrip.eu/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]