Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak často vaříte?

Od: nick12 odpovědí: 33 změna:
Dobrý den jak často vaříte?
Já bych chtěla chlapovi vařit pouze o víkendech, v týdnu ne . Připadá mi strašne ještě vařit v týdnu. Ale chlapa zatím nemám a bojím se jak mi to budoucí chlap bude tolerovat. Jak často vaříte vy?
Deti nemam.

33 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

11x

Jsem proti rozvodům, ale "láska prochází žaludkem" a mít ženu jen pro víkendové vaření, najdu si jinou.

liska5
hodnocení

8x

Já skoro denně. Často nenáročná jídla. Ale moje máti, když jsme chodili do školy a rodiče do práce, tak dělala denně i teplé večeře. Snacha nerada vaří a raději si pošle pro pizzu. Syn z toho není nadšený. Nejhorší jsou mladé maminky na mateřské, které jen ohřejí miminku konzervu a vymění pampersku a jsou z toho k smrti unavené. A když už děcko chodí, tak sedávají na zahrádkách restaurací a jejich dětičky konzumují "dětská" jídla jako poloviční smažák s půlkou brambor.

hodnocení

3x
No nejsem žena ale můžu vám odpovědět za tu svoji.
Vaří každý den, někdy i na dva, tři dny dopředu.
A to ještě pracuje.
pepre

Pečovatelka, gratuluji.

hodnocení

3x

Chlapa ani nehledejte. Jistě víte, že láska prochází žaludkem. Každý chlap by od Vás brzy odešel, když by se pořádně nenajedl. Tím se Vás nechci nějak dotknout, ale žena, která nevaří je pro muže nezajímavá. Na co láska, když mu kručí v břiše?

Sama vařím: většinou na 2 dny. 1. den vařím, druhý den ohřeju. Ale je to pořád teplý oběd. Když mám něčeho méně / třeba menší kousek masa/, udělám oběd na jeden den. Teplé večeře nevyžaduje, jíme studené. Včera třeba jsem udělala domácí obložené talíře.

Chlap Vám to v žádném případě tolerovat nebude. Pokud se bude chtít slušně najíst, bude chodit do restaurací a bude ho to hodně stát. To mu zase asi nebudete tolerovat Vy. A až budete mít děti, budete muset vařit - kašičky, zeleninové polévky, pak masové, zpočátku mixované a další dětské dobrůtky.

Pokud už teď víte, že je to Váš nedostatek, je to dobře, časem se naučíte. Vařit v týdnu mi vůbec strašné nepřipadá. *smich* Spíš normální. Jaga.

Dneska bude vynikající čína s hranolky. Zbude ještě i na zítra.

kdosi

Nevím jak to máte u vás, ale já jsem se naučil vařit i bez používání pohlavních orgánů :-P

U nás většinoyu vaří ten, kdo dostane dřív hlad, takže mám jistotu, že se vždycky pořádně najím, ať už tam moje bude vařit, nebo ne *smich*

Ale my se doma takhle střídáme ve spoustě věcí a vyhovuje nám to tak.

(Když jsem byl mladší, tak mi někteří říkali, že vaření, pečení, šití, háčkování, pletení, ... jsou ženská práce, já na to říkal, že to určitě nemůže být žádný velký problém, když to dokonce zvládnou i některé ženy *ua*)

novotx
Záleží jestli si najde muže inteligentního nebo jednoduššího, pro kterého je smyslem života si jen nacpat pupek. A má jen ženu od toho aby mu navařila a podržela...
pb®
Nebyla bych tak striktní. Moje nejlepší kamarádka nevaří skoro vůbec, vaří její manžel. Jsou spolu přes 20let. Ona zase luxusně uklízí a pečuje o dům, nenajdete u ní smítko prachu. Směju se jí, že má složené i prádlo v koši na špinavé prádlo. A taky vydělává víc než on, tak co by ještě vařila.

hodnocení

3x

Vařím každý den. Léta žiju v USA a tady se jinde než doma opravdu stravovat nedá. Prošla jsem si samozřejmě nadšením z fast foodu, ale fakt se to jíst nedá pravidelně. Někdy mne vaření nebaví, nebo spíš jsem unavená, ale člověk se přemůže. Navíc žádné závodní jídelny tady neprovozují, kdybyste viděli, co jí děti ve školách, to by člověk plakal. Zlaté! jídelny v ČR s vařeným jídlem.
Dnes je sobota, tak udělám nějakou rychlou polévku a žemlovku z mazance, který mám ještě od velikonoc v mrazáku. Už se těším .

ml1
hodnocení

2x

Pokud bude chlap přes týden chodit do hospody nebo do závodky (a děti se stravovat ve škole), tak proč ne. Zase v týdnu se nemusí dělat nic náročného (zvlášť pokud oba budete chodit do práce).

hodnocení

2x

Vařím vždy, když mám snězeno a tedy tak 2-3x týdenně.

Od partnerky/ženy bych vaření nevyžadoval, protože to umím sám, ale neschopnost nebo lenost něco uvařit bych vnímal jako závažný red flag.

Holky, co čumí celý den do mobilu, na rukou mají metrové umělé drápy, že s tím nenakrájí ani cibuli, držky napíchané botoxem jak po obrně a na očích pověšené plachty jak ruská carevna jsou dnes všude a v 99 % případů jsou zcela neschopné rádoby attention whores.

liska5

...týdně

Když Vy do mne, tak já do Vás :-D

hodnocení

2x

Denně a to jsem sama, Baví mě to.

tj
hodnocení

1x
Tak tohle je strašně individuální. Jsou chlapi (jako třeba já), kterému nevadí, jíst i 3 dny po sobě stejné jídlo. A pak jsou tu tací, kteří by už druhý den totéž jídlo nepozřeli a ještě by za to své ženě vynadali a označili ji za línou (obrázek ať si udělá každý sám). U nás to fungovalo tak, že se v sobotu dopoledne vařila 2 jídla. Jedno bylo na obědy v sobotu a v neděli a druhé bylo 2 porce pro každého přes týden (kdy je člověk na oběd v práci, takže šlo spíše o večeře, obědy pouze, když tak vycházely směny, že byl člověk doma). Jinak se jedly přes týden studené večeře, párky, nebo se dalo něco na 30 min. do trouby.

hodnocení

1x

Když jsme chodili do práce, měli jsme obědy v práci, ted jsme v důchodu, bud navaříme na dva dny, nebo máme něco jednoduchého, někdy koupíme pizzu, jindy někam zajdeme. Budete to praktikovat tak, jak to bude vyhovovat vám, jak to děláme my, zase vyhovuje nám.

vili
hodnocení

1x

Moje manželka vaří většinou jen o víkendu. Já velmi zřídka, párkrát do roka. Večer většinou míváme studenou kuchyni nebo velmi rychlá teplá jídla. I o víkendu se občas ale najíme venku, třeba při výletě.

My totiž jsme zatím pracující a po práci nechceme trávit ještě čas v kuchyni. V týdnu se stravujeme venku. Je fakt, že tyto obědy nejsou za stejné peníze jako jídlo při domácí přípravě.

Takové ty řeči, že si nenajdete vztah, neberte moc vážně. Ono je to hodně o tom, jakou práci děláte a jaký životní styl máte. Také například, jestli máte malé děti. Ale i ty se obvykle po nástupu do školy v týdnu mají možnost stravovat ve školním zařízení. A v takovém případě se pak můžete s dětmi realizovat po odpolednech jinak než celoodpolední přípravou stravy.

Věřím, že v důchodu vařit budeme častěji.

hodnocení

1x

Téměř denně . Někdy já povětšinou moje a vyjímečně pak jinde (jako třeba smažené nudle od větráků, nebo vynikající sekaná od Zemana při místním Penny,někdy jen grilované kuře z lahůdek v Albertu)

novotx
hodnocení

1x
Vařit někomu denně teple jidlo není žádná povinnost.
Jsem chlap, ale pokud bude tvůj budouci partner vyžadovat vaření každý den, tak bych ho poslal někam. Nic mu nebrání aby vařil on.
Po něm taky asi nebudete chtít, aby pracoval 7 dní v týdnu...

hujer
hodnocení

1x

Já nevařím, vaří manželka - stačí? (4x týdně)

bramburka
hodnocení

1x

Trochu me prekvapuje, ze zadneho chlapa nemate a uz resite vareni!?Ze by zena mela umet varit, je snad samozrejme!? Ze zacatku alespon 3-4 jidla.
Ale v dnesni dobe jsou i muzi vyborni kuchari. Muzete se taky spolecne dohodnout, ze treba bude jednou v tydnu varit on!
Zalezi na tom, jestli mate teple obedy v praci, to pak staci studene vecere a vareni o vikendu.
Ale i kdyz se vari, dneska existuje tolik vyhod, ze vareni neda moc prace! Treba 1x v tydnu grilovane kure, k tomu pecene brambory nebo ryzi, hotove lasagne apod. K tomu samozrejme nejaky zdravy salat.
Tak si nelamte hlavicku s varenim, ale spis s vyberem partnera! To ostatni prijde samo!
Ale jist musi kazdy!

hodnocení

1x

Vařím jen kávu skoro denně. K tomu větší množství čaje. Pokud myslíte jako vařit jídla, tak to nevařím, neumím to. Manželka vaří stále, když se uvařené jídlo sní. Ráda vaří, páč mi chutná jíst, hlavně řízky.

amperr
hodnocení

0x

Co k tomu dodat?

liska5

S tímhle "plánovačem" /Rosťa Kuba/ jsem chodila v Mostě do školy a do dramaťáku *smich*

hodnocení

0x

No když budete oba v důchodu, tak asi budete vařit na každý den. Pokud na to budete mít a spíš to pak budete jíst třeba dva dny. Když budete oba v práci a vezmete si úředníčka, který chodí na teplé obědy, tak pokud nebude extra rozmazlený, budete asi vařit jen o víkendu (a nebo bude vařit on, to záleží, co si to domů vezmete ;)). Někdo pracující fyzicky a s omezenou možností poledního stravování by tu teplou večeři asi rád. No a když budete s děckama doma, tak opět nejspíš budete vařit na každý den.

Nebo si najdete tak zajištěného partnera, že vařit bude služka/služky. ;)

ltz
hodnocení

0x
Tak třeba budete mít chlapa, který se toho vaření ujme a vám zase přenechá ostatní různé chlapské práce, včetně údržby auta. A nebo bude dělat to i to a vy nic.

Ze své zkušenosti můžu říct, že jsem měl za mlada několik holek, které vařily každý den, kdy jsme byli spolu, ale žádná nevyměnila olej v autě ani jednou za rok. Že by taková změna?

ltz
Tak když nechce vařit, tak něco dělat musí. Ať si zkusí vyměnit olej, to potom hned radši uvaří ten oběd.

smode2
hodnocení

0x
Skoro každý den. Ale není to přece nutnost. Pokud se vám nechce, řešení jsou velmi jednoduchá. Například v pondělí zbytek z neděle, úterý a středa (nebo jen jeden den) si koupíte jídlo z restaurace či si necháte přivézt (je to stejně levnější a hlavně rychlejší) + zbývající dny rychlou studenou. Obědy každý den v práci. V čem je problém? :)

hodnocení

0x

Je potřeba si dobře vybrat. Víkendová milenka nevyhovuje každému.

hodnocení

0x

Tak pistoli u hlavy by vám za "nevaření" nikdo držet neměl. Ovšem pokud chlap pracuje, pomáhá se starat o domácnost či o děti, tak dobré každodenní teplé jídlo potěší mnohdy i víc, než každodenní sex. Chlapi, vyvraťte mi to. Já na tom byl s babou stejně, nechtělo se jí moc vařit a když už vařila, tak suchou rýži se suchým masem.. ale po pár letech poznala, že když mi každý den uvaří, tak jsem moc spokojený a proto to doma i lépe funguje. Ale není to pravidlem, jen když se bavíme s chlapama, tak máme většinou tento názor :) osobně bych již ženu, která nevaří nebo vaří málo, nechtěl, to si mužů dělat sám. Taky semtam uvařím já, právě o víkendu, aby si "odpočala", ale pokud to chlapovi nevadí, tak proč ne.

kdosi

Já zase raději ten sex :)

Uvařit si můžu snadno i sám kdykoli se mi zachce, ale sex bez ženské je na houby.

A takhle to mám už skoro půl století ...

infantilni®, nejhorší na světě je hladový chlap.:)

coco
hodnocení

0x

Tazatelce podle všeho: 12 let

nejspíš už ani nenajde zpětně, Kde a na co se ptala, takže si tady jenom honite triko.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]