Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výtah v hotelu Thermal - K. Vary

Od: angelo* odpovědí: 5 změna:

Zdravím místní štamgasty, byl jsem v Karlových Varech a šel jsem se vykoupat do bazénu, který patří k hotelu Thermal. Zaujala mě tam jedna technická vymoženost :) Hotel se nachází pod skálou a bazén na skále, aby hosté hotelu nemuseli šlapat oklikou na skálu, je tam zřízen výtah. Zvenku jsem si myslel, že jsou v tý "šachtě" eskalátory. Ale viděl jsem hosty, jak nastupují do výtahu a byla to normální výtahová kabina asi pro 6 lidí, jako známe třeba z paneláku. Tak jsem tak přemejšlel, jak to mají vyřešený, to by ten vátah musel jezdit i do strany.

Bohužel jsem se v ňom nemohl svézt, protože jsem nebyl ubytován v hotelu Thermal. Nejel tam někdo odsud? Necítili jste, že to jede dolů a zároveň do strany?

Pro představu jsem si dovolil nakreslit náčrt :)

Děkuju za všechny názory, zajímá mě, jak je to vyřešené, zatím jsem viděl výtahy se pohybovat pouze vertikálně.

Výtah v hotelu Thermal - K. Vary

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pacourek*
hodnocení

0x

nikdy jsem tím vytahem nejel ale podle náčrtku je to vytah na princypu lanovky

pacourek*
hodnocení

0x

nikdy jsem tím vytahem nejel ale podle náčrtku je to vytah na princypu lanovky .vodící lana jsou v podlaze

angelo*
hodnocení

Díky za názor, to by mohlo bejt.

cintloch*
hodnocení

0x

Já jsem s nim jel již nekolikrát a je to cítít jen lehce do strany nic zásadního

doplněno 09.08.13 23:36:

ake ten náčrt je pěknej :D

angelo*
hodnocení

Paráda, tak přeci jenom to bude na principu lanovky, jinak to neni možný :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]