Nejste přihlášen/a.
Zdravím místní štamgasty, byl jsem v Karlových Varech a šel jsem se vykoupat do bazénu, který patří k hotelu Thermal. Zaujala mě tam jedna technická vymoženost Hotel se nachází pod skálou a bazén na skále, aby hosté hotelu nemuseli šlapat oklikou na skálu, je tam zřízen výtah. Zvenku jsem si myslel, že jsou v tý "šachtě" eskalátory. Ale viděl jsem hosty, jak nastupují do výtahu a byla to normální výtahová kabina asi pro 6 lidí, jako známe třeba z paneláku. Tak jsem tak přemejšlel, jak to mají vyřešený, to by ten vátah musel jezdit i do strany.
Bohužel jsem se v ňom nemohl svézt, protože jsem nebyl ubytován v hotelu Thermal. Nejel tam někdo odsud? Necítili jste, že to jede dolů a zároveň do strany?
Pro představu jsem si dovolil nakreslit náčrt
Děkuju za všechny názory, zajímá mě, jak je to vyřešené, zatím jsem viděl výtahy se pohybovat pouze vertikálně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.