Nejste přihlášen/a.
Zdravím! Chci se podělit o zkušenost a snad i varovat. V sobotu mi FB nabídl, abych vstoupila do několika seniorských skupin. Omylem jsem klikla na seznamku (fakt se nechci seznamovat, ale už tam jsem). Hned v sobotu jsem dostala žádost o portvzení přátelství s mužem cizokrajného jména, podle fotky fešákem. V neděli jsem se v televizi dívala na film Atlas ptáků. Mně osobně rozhodně nehrozí to, v co uvěřila filmová postava. Jen chci varovat své vrstevnice i ty výrazně mladší i jejich děti. Berte ten film jako velmi varovný příklad, poptávejte se, s kým si kdo z rodiny nebo známých dopisuje. Z té okamžité žádosti o přátelství na FB jsem pochopila, že někde kdesi daleko se na osaměle ženy pořádá doslova lov.
6x
P.S. Starší muži jsou zase loveni na "lásku" mladých krasavic.
3x
Zas nějakej altruista zdědil milion dolarů a hledá s kým se podělit ![]()
(To jsi objevila Ameriku) ![]()
S tím objevem Ameriky máte do jisté míry ironickou pravdu
. Také se vždy po cca 3 (?) měsících při četbě zpráv divím, jak mohla další nebožačka naletět. Příspěvek sem dávám jako varování. Však ona ho poradna při současné úrovni snese. Chytrá i hloupá osamělá žena by měla vidět film Atlas ptáků povinně.
3x
Milá Bimbam, už se těšíme, až nám představíš své nové známé - zahraniční lékaře, námořní kapitány, dělníky z naftové plošiny...![]()
Ale Ty máš rozumné uvažování a stojíš pevně na zemi. Proto si myslím, že případní nápadníci odtáhnou s bžundou.
Fešák na fotce není zaručeně ten, kdo Tě oslovil. Ty nenaletíš, ale můžeš si naopak udělat srandu z nich. Když mohou cizokrajní chlapi, proč by nemohla česká Bimbam!
Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.