Nejste přihlášen/a.
Zdravím! Chci se podělit o zkušenost a snad i varovat. V sobotu mi FB nabídl, abych vstoupila do několika seniorských skupin. Omylem jsem klikla na seznamku (fakt se nechci seznamovat, ale už tam jsem). Hned v sobotu jsem dostala žádost o portvzení přátelství s mužem cizokrajného jména, podle fotky fešákem. V neděli jsem se v televizi dívala na film Atlas ptáků. Mně osobně rozhodně nehrozí to, v co uvěřila filmová postava. Jen chci varovat své vrstevnice i ty výrazně mladší i jejich děti. Berte ten film jako velmi varovný příklad, poptávejte se, s kým si kdo z rodiny nebo známých dopisuje. Z té okamžité žádosti o přátelství na FB jsem pochopila, že někde kdesi daleko se na osaměle ženy pořádá doslova lov.
Zas nějakej altruista zdědil milion dolarů a hledá s kým se podělit
(To jsi objevila Ameriku)
S tím objevem Ameriky máte do jisté míry ironickou pravdu . Také se vždy po cca 3 (?) měsících při četbě zpráv divím, jak mohla další nebožačka naletět. Příspěvek sem dávám jako varování. Však ona ho poradna při současné úrovni snese. Chytrá i hloupá osamělá žena by měla vidět film Atlas ptáků povinně.
Milá Bimbam, už se těšíme, až nám představíš své nové známé - zahraniční lékaře, námořní kapitány, dělníky z naftové plošiny...
Ale Ty máš rozumné uvažování a stojíš pevně na zemi. Proto si myslím, že případní nápadníci odtáhnou s bžundou.
Fešák na fotce není zaručeně ten, kdo Tě oslovil. Ty nenaletíš, ale můžeš si naopak udělat srandu z nich. Když mohou cizokrajní chlapi, proč by nemohla česká Bimbam! Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.