Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

FB, osamělé ženy, ztráta peněz

Od: bimbam® odpovědí: 10 změna:

Zdravím! Chci se podělit o zkušenost a snad i varovat. V sobotu mi FB nabídl, abych vstoupila do několika seniorských skupin. Omylem jsem klikla na seznamku (fakt se nechci seznamovat, ale už tam jsem). Hned v sobotu jsem dostala žádost o portvzení přátelství s mužem cizokrajného jména, podle fotky fešákem. V neděli jsem se v televizi dívala na film Atlas ptáků. Mně osobně rozhodně nehrozí to, v co uvěřila filmová postava. Jen chci varovat své vrstevnice i ty výrazně mladší i jejich děti. Berte ten film jako velmi varovný příklad, poptávejte se, s kým si kdo z rodiny nebo známých dopisuje. Z té okamžité žádosti o přátelství na FB jsem pochopila, že někde kdesi daleko se na osaměle ženy pořádá doslova lov.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

6x
Dobrý den, jste inteligentní, tudíž opatrná. Jenom bych upřesnil, že nejde o lov na ženy, ale na jejich majetek, resp. peníze (důvěřivá žena je pouze nástroj, jak se obohatit). Zdravím!
P.S. Starší muži jsou zase loveni na "lásku" mladých krasavic.

asd1
hodnocení

3x

Zas nějakej altruista zdědil milion dolarů a hledá s kým se podělit *smich*

(To jsi objevila Ameriku) ;)

ben®
asd1 - nemyslím si, že by @bimbam objevila nový kontinent, ale spíše ji šokovala rychlost, s jakou se tam přihlásil první zájemce. Patrně jsou tam jako myslivci na posedu.
hodnocení

S tím objevem Ameriky máte do jisté míry ironickou pravdu :). Také se vždy po cca 3 (?) měsících při četbě zpráv divím, jak mohla další nebožačka naletět. Příspěvek sem dávám jako varování. Však ona ho poradna při současné úrovni snese. Chytrá i hloupá osamělá žena by měla vidět film Atlas ptáků povinně.

hodnocení

Ben - ano, to jsem také měla na mysli, tu rychlost.

asd1
To posílá automat.. občas se fakt někdo chytí, tak se jim to vyplatí.. to co prosakne do novin je spíš jen špička ledovce, většina se určitě stydí a ani to neoznami.

hodnocení

3x

Milá Bimbam, už se těšíme, až nám představíš své nové známé - zahraniční lékaře, námořní kapitány, dělníky z naftové plošiny...*smich2*

Ale Ty máš rozumné uvažování a stojíš pevně na zemi. Proto si myslím, že případní nápadníci odtáhnou s bžundou.

Fešák na fotce není zaručeně ten, kdo Tě oslovil. Ty nenaletíš, ale můžeš si naopak udělat srandu z nich. Když mohou cizokrajní chlapi, proč by nemohla česká Bimbam! *smich* Jaga.

asd1

Reagovat je ztráta času a prostor pro chybu...

hodnocení

2x
Číhající robot.
To máte jak z inzeráty na bazoši. Vložíte inzeráta, do minuty máte nabídku o koupi.

hodnocení

2x
Člověk musi bejt furt ve střehu
Zasadně si nepřidávat lidi co neznam a ty z jiných zemí automaticky davam do blokace
Mě taky furt neco chodí nové si na Whatsapu chce se mnou furt někdo povídat *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]