Dobrý den... Mám jenom takový dotaz ohledně investiční firmy. Narazil jsem na ně na netu.. Jestli už jste se snimi někdo setkal.nebo investoval.. Firma APF GROUP..(nejde mi vložit odkaz.sorry) Mají docela povedené stránky i ty adresy vypadají poctivě.. Samozrejmě investovat nebudu,ale zajímalo by mě jestli se najdou i poctivé firmy,nežty Čez agro fert.na netu.a podobně... Dík za postřehy...
Dobrý den, mám u nich zainvestováno. Zhodnocení chodí pravidelně dle dohody. Nyní jednu ze dvou smluv ruším, tak snad i výběr celé částky proběhne bez komplikací.
To jsou ti, co mi každý půlrok posílají dopisem nabídku na odkup mých pozemků. Samozřejmě za neobyčejně výhodnou cenu...pro ně. Naposledy se dostali skoro na čtyři koruny za metr.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.