Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Investice apf group

Od: jozifek odpovědí: 4 změna:
Dobrý den...
Mám jenom takový dotaz ohledně investiční firmy.
Narazil jsem na ně na netu..
Jestli už jste se snimi někdo setkal.nebo investoval..
Firma APF GROUP..(nejde mi vložit odkaz.sorry)
Mají docela povedené stránky i ty adresy vypadají poctivě..
Samozrejmě investovat nebudu,ale zajímalo by mě jestli se najdou i poctivé firmy,nežty Čez agro fert.na netu.a podobně...
Dík za postřehy...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jozifek
hodnocení

Ještě dodám že jsou to investice do zemědělských pozemků...

jecmen
hodnocení

0x
Dobrý den,
mám u nich zainvestováno. Zhodnocení chodí pravidelně dle dohody.
Nyní jednu ze dvou smluv ruším, tak snad i výběr celé částky proběhne bez komplikací.

hodnocení

0x
To jsou ti, co mi každý půlrok posílají dopisem nabídku na odkup mých pozemků. Samozřejmě za neobyčejně výhodnou cenu...pro ně. Naposledy se dostali skoro na čtyři koruny za metr.

petrz
hodnocení

0x

Mám u nich zainvestováno v několika rovinách - dluhopis, investiční půda na 5 let (se zápisem do katastru) i zápůjčka.

Aktuálně budují nový tým obchodníků a zveřejňují předběžné výsledky za rok 2024.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]