Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chci se zeptat, jestli lze pouzit vickrat joint marihuany? jestli jde tzv. tipnout a znova zapalit?
dekuji
A nevyhanovat ani popel a použít jako přísadu do polévky.
Kouř foukat do igelitového sáčku a znovu vdechovat.
Bylo by škoda nevyužít všechno, co se dá.
Aničko teď vážně - UTÍKEJ OD TOHO, DOKUD JE ČAS!
Mě stačí zkušenosti těch, kteří jakékoli drogy berou nebo brali.
Jen hlupák strčí ruku do ohně, když vidí, že se jiní ohněm popálili.
Skleničku alkoholu si s chutí dám, ale neopíjím se do němoty (ikdyž v mládí se to někdy stalo).
Zkoušel jsem i kouřit cigarety, ale před 40 roky jsem s tím přestal.
Tak si představte, že tak stejně někdo může užívat mariuhanu a dokonce ho to může s vyšším věkem omrzet, jako Vás. Jde o povahu. Pokud má někdo tendence k závislostem, je pro něj špatný alkohol i mariuhana. Pokud se člověk umí kontrolovat, dalo by se říct, že mariuhana je lepší. Alespoň po ní není kocovina a není tak škodlivá. Lze si ověřit na výzkumech.
Za mě - jen hlupák se striktně drží konvencí společnosti, aniž by se zamýšlel a hledal si opodstatnění pro určité jevy. Ne vše je takové, jak se to zdá. Lidé se pletou v mnoha věcech.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.