Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Omluvná zprava

Od: hon odpovědí: 14 změna:

Dobrý den, poradíte mi prosím jak mam napsat holce, kterou jsem naštval omluvnou zpravu na 2 listy papíru a tak aby jí to třeba rozbrečelo a odpustila mi. Děkuji za radu.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Nic takového nepsat! Soukromé záležitosti vyřizovat výhradně jen osobně, po telefonu nebo srovnatelným způsobem. Literární dílo k rozbrečení nabídni knižnímu vydavatelství.

hon
hodnocení

Ona se mnou nechce právě mluvit tak ji to potřebuji napsat

hodnocení

5x

Mě osobně by rozbrečelo to, že bych měla číst 2 listy nějakých nesmyslů a vytáček a vysvětlování, místo jednoho sdělení: Promiň, ujel jsem. Už se to nestane. *hej*

tj
hodnocení

4x

To jsou nesmysly moderní doby. Napsat omluvný dopis je za mě dobrý nápad. (K rádcům: když s ním nechce ona mluvit a on se jí chce přesto omluvit, asi jí to nemůže říci osobně že? Logika.) Moderní svět je plný arogantních sobců, kteří se jen vyžívají v utrpení druhých. To si laskavě zapamatujte. Pokud něco podělám, je na místě se omluvit. Přijde mi nevhodné dolejzat, ale jeden omluvný dopis psaný od srdce s upřímnou omluvou je správná věc. Dopis nadepsat komu patří, ale nepsat od koho to je, aby neletěl hned do koše a vhodit do schránky. Toť vše.

.

.

Teď se vrátíme zpátky k tazateli a znovu vytáhnu to, co jste si měli zapamatovat. Jste arogantní sobec. Nejste ani schopný napsat omluvný dopis vlastními silami (vy jste něco podělal, ne ona, je to jen a jen vaše chyba a záleží pouze na ní, jestli vám bude chtít odpustit) a zároveň ještě chcete, aby z něho brečela? Proč? Prostě něco napište - vy sám, bez pomoci. Omluvte se za svojí chybu, tak jak umíte. Má to být vaše omluva, ne naše. Ona není věc, je to člověk a pokud jste jí ublížil a ani se nedokážete sám omluvit (a ještě chcete napsat srdcervoucí doják, po kterém vám zase padne kolem krku), asi za to nestojíte. Můj názor.

hodnocení

4x

Zdá se mi, že tu dívku hodláš vydírat. Hraješ jí na city. Kdyby ses chtěl opravdu jen omluvit, napíšeš na pár řádcích stručnou omluvu.

Ty ovšem už dopředu chceš, aby se rozbrečela. Tak to není opravdu omluva. S podobným klukem bych se dál nepřátelila. Jen bych si řekla: Ten ... mi za to nestojí. Místo teček si doplň sám podle své chuti. Jaga.

ltz
hodnocení

1x
Nepíšete čím jste ji naštval. Jestli to bylo něco hodně nepěkného, tak ani nemá cenu něco ji psat. Zklamal jste ji, přestala vám věřit a to se moc překročit nedá. Bolí to. Proto s vámi nechce ani mluvit. Jestli to ale byla nějaká prkotína a naštvala se hodně, tak psani asi taky nemá vyznam.

hodnocení

0x
Dnes omluva zítra co?
Zlato,auto,diamanty;)

hodnocení

0x
Zalezi na tom, co sa stalo.
hon
hodnocení

to je na dlouhy vypravení

tj

Tak, že jí zapomněl na nádraží, to asi nebude stačit na to, aby se s ním přestala bavit, asi jí zahnul, nebo něco podobného - za mě neodpustitelné. Na to omluva neexistuje a pokud to tak je, stáhněte se, vzdejte to, napište omluvný dopis, ale s tím, že je konec, zamyslete se nad sebou a příště si na to dejte pozor.

karelcaprk

@hon "to je na dlouhy vyprávění" --- Tak vyprávěj, spisovateli, máme spoustu času, chceš psát dvě áčtyřky, tak stačí nám jenom jedna

smode2
hodnocení

0x

Pokud potřebujete napsat, stačí délka jedné sms - tedy pár vět. Co tam napsat záleží na tom, jaká je ona povaha. Což se může dosti lišit. Dlouhé dopisy samozřejmě ani náhodou. Holky na nějaké dlouhé čtení a vypisování v tomto smyslu nejsou - i když si lidé často myslí opak.

hodnocení

0x

Politici náš vzor...

Na první stránku napište SORRY

Na druhou stránku napište JAKO

A máte vyřešeno. Dost možná to bude lepší, než sepisování nějakých sáhodlouhých výmluv.

rajskyprotlak
hodnocení

0x

AI, stačí pečlivě zadat

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]