Pane Milane sem se až divil. Můj dotaz skouklo 28 lidí a ani jeden komentář, až dnes konečně dva. To se tak lidé stydí, že šli volit. No z těmi názvy máte pravdu, chvilku jsem přemýšlel že půjdu volit Kocourka, nebo mimozemšťana
Ve čtvrteční příloze MFDNES jsem četl, jak je teď nevhodné a netaktické sdělovat druhým, koho jste volili. I v rodině, někdy i u manželů.
Osobně mi je jedno, kdo koho volil, jen mi vadí někteří, kteří nadávají na všechno. Od počasí, přes zákaz vjezdu, špína v obci a asi tisíc drobných věcí.
Vždyť jsme tak krátce na světě, proč se hádat a urážet. Diskutovat tak, aby ten druhý nebyl urážen a zesměšňován.
Jo Milane, jen strašení a umělé vyvolávána nasranos. Holt někdo z toho má užitek. Slyšel jsem, že rozhádaní lidé se lépe ovládají. A to uráženi a zesměšňováni, holt uřvana menšina je více a hlasitěji slyšet.
Je jiná doba. Před rokem 1989 když někdo o sobě prohlásil, že je mimozemšťan a ať jej všichni volí, dopravili by jej do Bohnic k Chocholouškovi ve svěrací kazajce. A dneska? Mají svou stranu, svůj volební lístek a někteří občané je možná i volili. Doufám, že jen z recese. Jaga.
Dobrý den, a v Kremlu se prý svítilo až do ranních hodin - slavilo se vítězství pana Putina v eurovolbách. Fakt se má z čeho radovat, protože jeho propaganda a agenti voliče vystrašit umí. A "nastavit mu nohu" bude pro Evropu zase o něco složitější. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.