Nejste přihlášen/a.
Jídel jsou stovky či milióny. A vy pořád nevíte, co vařit?
Polévky: k některým sytivým ani nepořebujete druhý chod, stačí jen rohlík: gulášová, hrachová, čočková, frankfurtská, dršťková...
Hl. jídla: namátkou: guláš, roštěnky, segedín, knedlo zelo vepřo, prejt a kroupy, svíčková, peč. kuře, kachna, španělské ptáčky, čínská směs, řízky, medailonky, sekaná, z levnějích třeba lečo s uzeninou nebo buřtguláš...
Ze sladkých: dokážu připavit palačinky, lívance, smažené vdolky, buchty, žemlovku, nákypy s ovocem, jahelník, buchtičky s krémem...
Bezmasé: špenát, brambor a volské oko, koprovka s brambory a vajíčkem, houby na smetaně nakyselo, smaženice z hub, smažený patizon či cuketa...k tomu brambor.
Úplně rychlé: sýrové smaženky, vaječný řízek s oblohou, chleba ve vajíčku s oblohou...nevěřím, že si něco nevybete. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.