Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dnes jsem asi odvolil

Od: cotoje odpovědí: 16 změna:

Ve schránce se dnes objevila zalepená modrá obálka.Vedle schránek krabice.Tak jsem tam tu celou zalepenou obálku vhodil.

zámek
administrátor uzavřel tuto otázku

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

A pán si stěžuje, nebo se chlubí?*alene*

hodnocení

3x

Chcete potlesk nebo vás mám litovat? Hrdino...

cotoje
hodnocení

juraja , clayman = mínus *frajer*

Děkuji.

Mínus od vás, to je něco jako pochvala.

cotoje
hodnocení

Romana,Romana *andel* *modla*

amperr

cotoje - ty tu seš asi novej, co?

Nová doba, host vyhazuje vrchního *smich*.

Kdepak, to není novej, je si tak hraje..

ben®
hodnocení

0x
Dobrý den, odvolit je jedna věc a následky volby je věc druhá - asi brzo zjistíte výsledky voleb a nebudou příjemné (není vyloučeno, že budete úředně přehlasován ). Zdravím!

liska5
hodnocení

0x

U voleb Vám dají náhradní volební lístky. Hlavně nikam nehažte občanský průkaz, ten mějte s sebou.

kdosi

Občanka neexistující korporace se prý má přetrhnout vejpůl a při volbách tam hodit jen půlku. Nejsem si úplně jistý, co si má tou druhou půlkou vytřít, nebo jak, ale má si pak nakreslit občanku vlastní, aby byl správný čechoslovák a musí tam mít jméno malýma písmenkama, aby byl skutečný člověk a ne jenom právní fikce. Nebo tak nějak *ua**vtip*

liska5

Tady jsou dva lidi nějak mimo: cotoje a kdosi.

cotoje
hodnocení

bezi liska k taboru... a ocasem odmeta binec *smich* vrat se na zdravovedu ;)

no tak jsem to uz do urny na papir hodil.

nestaci obcanka v mobilu?-se musim podivat kde ji mam.to je ta mala cervena knizecka se znakem? teda v mobilu mam neco jineho,ale hrdost a ucta zustava.

Dnes jsem asi odvolil

cotoje
hodnocení

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @milancukrar z důvodu porušení pravidel poradny. ]

výtka
Upozornění od sys milancukrar 30. 05. 2024 11:33:09
Prosím, mírněte se. Děkuji.
cotoje
hodnocení

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @milancukrar z důvodu porušení pravidel poradny. ]

jendad
hodnocení

0x
Dobré jsou volební kalkulačky:)
zpravy.aktualne.cz/...
Zkusil jsem natukat vždy naopak a krásně vidím koho nevolit. Jako třeba zelené, pijaty atd
ben®
jendad - co to je pijaty? Není to nějaké dětinské/nedospělé a rádoby vtipné mrzačení češtiny?

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]