Dobrý den za týden mám letět k moři a já se nemůžu dočkat a chtěla bych se nějak zabavit aby mi čekání lépe utíkalo.Každý den mám kroužky minimálně do tří ale co budu dělat až se vrátím domů?No to právě nevím.
Už máš zbaleno? Nechtějí rodiče/sourozenci pomoct s jejich balením? Připravuj se na činnost tam. Koukni se na internetu, co je v okolí, plánuj si, co postavíš z písku, koukni se na videa, jak zlepšit plavání, potápění, koukni se po nějakých plážových sportech, které neznáš, koukni se na nějaké inspirace pro neobvyklé fotky, nauč se druhy mušlí, co tam můžeš najít, koukni se na tamní speciality, třeba si zajdi něco koupit - lepší potápěcí brýle, ploutve, pétanque, novou stolní hru, co tam můžete po večerech hrát, knížku na pláž, ...
Nechápu, že se nudíš. Tak uklízej, pracuj na zahradě, uč se jazyk, uč se vařit, péct, něco si vyrob, pomáhej někomu, čti knížky, piš povídky, sportuj, maluj, sbírej bylinky,...Jen neseď a nestěžuj si.
Takové těšění se na pobyt u moře i čekání je přece příjemný pocit. To není třeba, aby čekání lépe utíkalo. Horší je čekání např. na zkoušky nebo na operaci. To už je nepříjemný pocit.
Pudt si tiktok nebo instagram facebook youtube reels. To je dokonaly zabijak casu Ale asi ti to rodiče zakázali v rodicovske ochrane nebo vůbec nemáš mmobyl
tak třeba můžeš staré 70 let té sousedce chodit pomáhat s nákupem, co ty na to?
Piš si seznam věcí, co si sebou bereš a upravuj ho. Nech si ho v počítači na další roky. Nevím, jestli jedeš s rodinou, pokud ano, piš seznam společných věcí- třeba kolíčky, šňůra na prádlo, palovací krémy apod.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.