Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hezký pátek všem

Od: nickk odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, mohu se na něco zeptat, já vím, že to je trapná otázka, ale když mě někdo jen tak ze srandy flákne dlaní ruky do zadní části krku a začátku páteře, mohu po tom mít zdravotní potíže, např. mohu ochrnout? Děkuji za všechny odpovědi.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x
Dobrý den, takové pohlavky zná, nejen ze školy, asi každý a nikdo kvůli tomu neochrnul. Jo, pohlavek, záhlavec či flákanec byl lepší, než poznámka do žák. knížky . Zdravím!

hodnocení

0x
Dodnes pamatuji svého učitele tělocviku který používal tuto metodu při pochodovém cvičení a nebylo to ze srandy.
Ochrnutý nejsem a žádné zdravotní potíže nesleduji.

liska5
hodnocení

0x

Možná, když to absolutně nečekáte, tak to škubne krční páteří a ta se pak reflexně zafixuje zatuhnutím, že pak hlavou těžko otočíte /tortikolis/. To hnutí hlavy taky schytají svaly na krku, co drží hlavu - od uší dolů /sternocleidomastoideus/. Ty pak bolí. Jinak mozek plave v mozkomíšním moku, tomu to drncnutí až tak nevadí..

Tak nahrajte ochrnutí - jazyk ven, oči vsloup a sesout se k zemi - a on přestane.*smich*

hodnocení

0x
A teď podivná odpověď. Připravila bych se psychicky, uvědomila si, že když chci mír, musím být někdy schopna i zastavit válku. Bývá to zlozvyk, který se opakuje. Příště by mi omylem vylétla ruka a omluvila bych se, že pardon, já nerada, to byl asi reflex. Nikdy se mi to nestalo. Příště sem tuto otázku může napsat ten, kdo vás majznul první. Zkuste jen, ať se neptá, jak dlouho bude mít tak velký monokl, ať ta rána na něm není vidět, ideálně. Je cenné lidi učit, že ve vztazích existuje i určitá úcta k druhým a to znamená i respektovat určité hranice.
Ono sice nehrozí obvykle ochrnutí, ale může to zranit psychicky a psychika, tu si musíte hned srovnat vědomě. Zkuste si ho i fyzicky trochu držet od těla.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]