Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je kamarádka manipulátor?

Od: marge odpovědí: 7 změna:
Ahoj,
mám od školních let kamarádku, ale až poslední rok jsme se sblížily a staly se z nás nejlepší kamarádky. Řikala jsem jí všechno, měla jsem finanční problémy, problémy s ex, jelikož jsem žila s manipulátorem. Byl to pět let těžký vztah, byla jsem týrána jak fyzicky tak i psychicky.
Ona to všechno věděla. Začalo to tak před půl rokem, kdy si opilá objednala dovču v Egyptě i se svou 4letou dcerou. Já tyhle all inclusive dovči přes cestovku nesnáším, ale objednala i mě.
Našla jsem si přítele, tomu se vysmívala když jsem je seznámila. Moje další kamarádky přede mnou shazuje.
Já po tom, co mi teď vynadala do krav, poslala mě do p***ele, zrušila tu dovču v Egyptě, a to jsem si podle ní dovolila moc. Psala mi hnusný zprávy a když jsem jí ve 23,30 nevzala telefon tak mi posílala fakáče.
Je lepší se jí zbavit ze života že jo

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

No pokud jste tomuto tvoru říkala kamarádka, tak teď už víte.

Zablokovat a dál nevšímat.

ltz
hodnocení

1x
Opilá a to má 4 letou dceru. Takže asi alkoholička. To se potom nemůžete divit jejímu chování. Ta jednou asi špatně dopadne a chudák dítě.

makk
hodnocení

1x

Kamarádka bezpochyby manipulátorka je, ale jelikož píšete, že i váš ex byl manipulátor, tak zřejmě takové lidi přitahujete. Teď napíšu něco, co se vám asi líbit nebude, ale po dle mého názoru je to vaše chyba. Asi jste osoba snadno manipulovatelná a pokud to nezměníte, budou se na vás takoví lidé lepit pořád. Nejlépe je odmítnout hned. např. ta dovolená: Ona se vás nezeptá a objedná vás na dovolenou, na kterou nechcete jet. Nejlépe by bylo hned jí říct: "Sorry, ale tento typ dovolené já nesnáším, tam s tebou nepojedu". Samozřejmě, že by zkoušela vás lámat, ale rozhodně by to bylo pro obě strany snazší, než odřeknout těsně (nevím tedy jak moc těsně) před dovolenou.

marge
hodnocení

Díky všem za odpovědi.
Dnes to vygradovalo.
Ono to totiž všechno vzniklo tím, že jezdí autem opilá a to i s malou. A to se mi už nelíbilo. Tak jsem jí to řekla. Od té doby na mě byla naštvaná, urážela mě a nadávala mi.
Ale dnes - půjčila jsem jí kovové schůdky a ipl epilátor a tak jsem jí psala, zda mi to vrátí. Její odpověď - já tyhle věci nemám - a k tomu smajlíky smíchu a smajlíky fakáče.
Ipl epilátor stál 3 tisíce a schůdky 800. Co s tím?
kdosi

Zazálohoval bych si to, poslal odpověď ve stylu

"Jak nemáš? (zmatené smajlíky) Vždyť jsem ti je půjčovala a tys mi je slíbila vrátit! (nešťastné smajlíky) Kdy mi je vrátíš? (další smutné smajlíky)"

A jestli ti na to napíše něco jako "cháchá, máš smůlu, tůdle nůdle" (tedy nikoli "nic jsi mi nepůjčovala"), tak zase zazálohovat a jít s tím na policii.

Protože tím se k tomu doznává a už se z toho tak snadno nevykroutí.

michalverner
hodnocení

0x
Neznám pohled druhé strany, ale osobně bych se nepřátelil s někým kdo mě nazývá krávou. Věc každého...

bramburka
hodnocení

0x

Nechapu, proc se s ni jeste bavite, natoz pak, proc ji neco pujcujete? Ale mozna takovou zkusenost potrebujete, abyste se poradne poucila!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]