Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co plánujete o celozávodní dovolené v létě

Od: gabina odpovědí: 11 změna:
My s manželem bychom chtěli prožít pár dní v přírodě se stanem na kolech a věnovat se koupání u rybníka.Jaký máte plán Vy prožít hezké chvíle volna?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Problém je, že nemám celozávodní dovolenou.

hodnocení

2x

Já mám celoroční dovolenou. Jsou někteří, kteří nemohou na dovolenou, páč jsou bez práce, nebo jsou nově v jiném zaměstnání. Jiní si jí patřičně zaslouží.

hodnocení

2x

Celozávodku nemám... takže v tomhle ohledu nic.

Pokud narazím na nějaký zajímavý last minute, tak bych vyrazil někam k moři. Už je to dost dlouho co jsem měl podobnou dovolenou. Pokud nenarazím, tak asi budu realxovat doma, případně na výletech.

smode2
hodnocení

2x

Pojedu na Vysočinu. Minule jsem si celozávodní dovolenou stanovil už 2x špatně, neboť jsem se chtěl stavit pro novou dýmku do Proseče, ale nic z toho nebylo. Pokaždé měli celozávodní dovolenou :)

Jsem nekuřák, ale dýmky v Proseči mě fascinují. Byl jste se podívat i v muzeu dýmek? Bývám tam poměrně často, s turistkami se často vydáváme do Toulovcových maštalí se startem právě v Proseči. Ty dýmky stojí za to - materiál, tvary, zpracování, úprava...Ale kouřit kvůli nim rozhodně nezačnu. *smich*Jaga.

smode2

Jsem spíše sváteční kuřák, dýmku jsem nekouřil něco přes rok, ale jinak jich mám hodně, i příslušenství. Samozřejmě první nápad byl při zavřené továrně v Proseči: jít do muzea. Zajeli jsme tam a stálo to za to. Navíc nám při návštěvě vyprávěl o dýmkách celou dobu z reprodukce pan František Filipovský:)

hananhu
hodnocení

2x
Celozavodka už byla, na jaře takže smůla.

hodnocení

2x

Budu konečně meditovat týden v kuse.

hodnocení

2x

O celozavodni dovolene planuji nezavodit.

hodnocení

2x

Celozávodní dovolenou jsem míval posledních 25 roků vždy od (dle toho jak to vycházelo!) 21.12 do 3.1.

Holt ve stavebnictví bylo slovo dovolená v létě sprosté slovo!*smich*

simca
hodnocení

0x

Gabino s manzelem a co deti?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]