Nejste přihlášen/a.
Pojedu na Vysočinu. Minule jsem si celozávodní dovolenou stanovil už 2x špatně, neboť jsem se chtěl stavit pro novou dýmku do Proseče, ale nic z toho nebylo. Pokaždé měli celozávodní dovolenou
Jsem nekuřák, ale dýmky v Proseči mě fascinují. Byl jste se podívat i v muzeu dýmek? Bývám tam poměrně často, s turistkami se často vydáváme do Toulovcových maštalí se startem právě v Proseči. Ty dýmky stojí za to - materiál, tvary, zpracování, úprava...Ale kouřit kvůli nim rozhodně nezačnu. Jaga.
Jsem spíše sváteční kuřák, dýmku jsem nekouřil něco přes rok, ale jinak jich mám hodně, i příslušenství. Samozřejmě první nápad byl při zavřené továrně v Proseči: jít do muzea. Zajeli jsme tam a stálo to za to. Navíc nám při návštěvě vyprávěl o dýmkách celou dobu z reprodukce pan František Filipovský
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.