Nejste přihlášen/a.
Zaznamenal jsem drtivou kampaň na sociálních sítích, kde se okamžitě začaly obviňovat média, opozice, naše vláda, lidé, kteří pořádají nebo přišli na demonstrace, liberálové, lidé jiného, než provládního názoru, prostě kdokoliv, kdo je pro tuhle sortu lidí jakkoliv nepohodlný. Jinak si myslím, že národ má ještě rozumu dost a nedovolí, aby se to zvrhlo v nějakou podporu autoritářského režimu.
Skúste si niekedy zapnuť diskusné relácie,akože verejnoprávnej televízie a pochopíte,že ako je vnášana nenáviť medzi obyvateľov. V USA je od roku cca 1934 zákon o zahraničných agentoch, Prečo potom by to mal byť problém mať niečo také aj v EU, žeby také organizácie nemohli byť financoané zo zahraničia,čo ovplyňujú politiku šťátu? Alebo sa chcete vzdať svojej vlasti a svojeho jasného vlastného rozhodovania?
patrně inteligentního a duševně zdravého
No to je otázka, inteligentní člověk by si spočítal, že tímhle činem příznivce Fica a jeho strany Smer jen posílí, přesně jak píšete.
Do hlavy mu nikdo nevidí, každopádně je to hovado, nijak své zemi tímhle nepomohl. Teď jsem četl, že stav pana Fica je velmi vážný, takže zas tak špatně ten ksindl nemířil.
Jednalo se tzv. vlka samotáře, vyšinutého člověka, který nebyl napojen na žádnou politickou skupinu. Myslím si, že dělat nějakou revoluci kvůli magorovi, který patří do svěrací kazajky, by nebylo rozumné. Tohle riziko bohužel číhá na politiky i na různé VIP osobnosti, že se na ně zaměří nějaký vyšinutý jedinec.
Orione, a to máte odkiaľ,že nebol napojený na žiadnú politickú stranu? Keď sám s vyjadril,že útok bol politický.
Ale tak jasně, že motivace byla politická, za ženou mu asi Fico nechodil. Soudím podle toho, co se zatím objevilo v tisku, podle všeho atentát nechystala žádná skupina ale plánoval to ten magor sám. Někde jsem četl, že se prý stýkal s nějakými proruskými skupinami, což ale v tom kontextu vůbec nedává smysl.
Prívrženec strany Progresívne Slovensko, zúčastňoval sa aj protivládnych demonštrácii. Stopa k rusom nevedie.
Zabudli ste pridať,že je to 8 rokov starý status a jeho terajšie názory sú úplne iné. A žeby strieľal na toho s kým zdielal vtedy názor a nezmenil ho?
"A žeby strieľal na toho s kým zdielal vtedy názor a nezmenil ho?"
Toto je slepá ulička "ruské stopy", jež ukazuje argumentační slabost progresivců. Ti často ani nechápou, že každé jejich otevření pusy znamená ztrátu podpory nerozhodnutých voličů. V naší prezidentské kampani to pochopili manažeři týmu PePa, zato manažeři D.N. ne - nebo se jen neudržela.
Tenhle obrázek vznikl ještě před atentátem...
Zdravý rozum zvíťazil vo voľbách, Kde až na pár okresov zvíťazil v drvivej väčšine, len prehra sa akosi nedala rozchodiť.
Kde se ve vás lidi bere taková averze? Ať zasel, co zasel, kulka z olova to nebyla!
Ať je to, jak chce. Fico byl většinou hlasů svého národa zvolen. A přes to vlak nejede. Můžeme ho nosit na rukách, velebit, můžeme ho pomlouvat, nadávat mu. Ale jakmile začneme střílet ty, kteří vyhráli volby, jen proto, že se nám to nelíbí, pak nemají volby naprosto žádný smysl. To je čistá anarchie. Když vyhraju já, je to ok, když vyhraješ ty, zastřelím tě. Nadávat a nesouhlasit, protestovat a demonstrovat, ano. Vraždit, NE. To už jsme za hranicí akceptovatelného.
"Když se hulvátství a mafiánství dobře zalévá a hnojí tak se dá úroda očekávat".
Tak to máte pravdu, taky jsem s úžasem sledoval, jak Mainstream a opozice důkladně přihnojuje a zalévá. Asi očekávali nějakou úrodu, a on přišel šok.
juraja: Jaký dav máte na mysli? Někdo na Slovensku schvaluje atentát na Fica? Já tedy vidím, že i slovenská opozice je z toho jako opařená.
A že Fico není svatoušek, který společnost sjednocuje, to fakt tedy není, na radikalizaci slovenské společnosti má lví podíl.
To video je zostrihané, a o prezidenke je tam len čistá pravda. Táto osoba chráni záujmy všetkých,okrem záujmov Slovákov. Jej jediný prínos bol,že preložila jednú skládku odpadu na druhú skládku,a to pred jej funkciou. Verjne sa o nej vraví,že je tu podozrenie z vlastizrady.
Předně se omlouvám za vulgárnost, nicméně doufám, že nedojde ke smazání, jelikož jde o slova členů vlády a význam je takto přesně řečený. Neznám všechny detaily vlády prezidentky Čaputové, nicméně... Měli jste z mezinárodního hlediska velmi reprezentativní, slušnou a empatickou prezidentku. Nazývali jste ji kurvou a vyměnili za mafiánského rozkuřovače. Enjoy.
Bene táto prezidenka je hanba republiky, pre západ spravila všetko pre republiku to,že porušila ústavu republiky. Nemala ani odvahu znovu kandidovať,lebo by to poníženie ani neprežila.
Milan cukrár a vy asi zase veríte,že auto čo ide v zákrute oproti vám je raz zprava,raz z ľava a raz oproti.
Přesně . Sice malí státníci jako Fiala , Scholz , Wilders teď nebudou lézt mezi lidi , ale za čas to vyšumí a přebijí jiné události . Kdo si dnes vzpomene na nějakého Olafa Palmeho .
U velkých státu (Biden , Putin , Si ti pching ) , na jednoho přihlížejícího vychází dva policajti co je ještě předtím prohledají . Tam na to je armáda policajtu .
A co se týče řízení státu , tak je zde zastupitelnost . Agendu přebere místopředseda vlády .
Jaký atentát? Zatím byl jen zadržen nějaký střelec a soudní jednání ještě nebylo.Na Slovensku se neděje nic.Dneska jsem se vrátil.Podezřelého 71 let s parkinsonem a neumí se trefit obvinili a jestli ho někdy odsoudí,tak bude hajat za eura někde...
Tímto neschvaluji jednání jakéhokoliv pomatence.Stejně jako střelba v Brně.Facky ano.
a kdyz muze rozdavat rozhovory apod.,tak jeho stav nebude až tak vazny.nebudou tam zas nejake volby nekam? ale ono je to jedno.porad se neco nekde deje.I tady jsou změny.Jeste bych neregistrovanych zavedl schvaleni prispevku administratorem.
Ten zadržaný strelec je obvinený z pokusu o vraždu. Pokiaľ je to čin politický motivovaný tak je to atentát.
Milane: ale vím.Atentát je násilný čin,ale ten člověk zatím nebyl slovenským ( asi) soudem.Jak se někde po netu píše tak střelec je pomatenec a místo v kriminálu skončí někde v ústavu a tím to zhasne.Za měsíc stejně nikdo nebude vědět kdo to je Roberta Fica.Nastoupí jiný.
Jak bylo v lázních? Teprve pojedu.
ben: víš to jistě? že je to muž? asi jsi mu sahal níž než je normální.Už jenom to Roberta... a ikyby nebyl tak je mi to jedno.Máš problém s orientací kamarádů?
Kdo to je Roberta Fica? Bezvíznamná figurka v kolotoči dějin z jiného státu.Jinde se taky střílí po osobách a nepíše se o tom.nebude se dít nic.střelec měl legálně drženou zbraň.že se netrefil do hlavy...špatná výuka.tím to neschvaluji,ale...
milane vím a četl jsem.jsou horší věci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.