Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Petr Mach Svobodní->SPD

Od: herd® odpovědí: 5 změna:

Na současných "prezentací plakátů" stran do voleb mě překvapila jedna rozšáda. Petr Mach odešel ze Strany svobodných k SPD? Na plakátu je přímo s Pitomiem. A Strana svobodných občanů (nebo už nově Svobodní ) už mají jiného panďuláka? Je to čerstvá věc a nebo už je to takhle dlouho? Proč se dal na hnědou stranu?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nazor
hodnocení

6x

Petra Macha znám ještě ze školy, jeho hodiny patřily k těm nejzajímavějším, hodně mi daly, velmi liberální názory jsou mu vlastní. Štíhlý stát, minimalizace veškerého přerozdělování, daní, dotací, cel a další, nejen Česku ale celé EU by řada z toho jen prospělo. Odchod z ODS, založení Svobodných, a po letech odstoupení z jejich vedení, myslím že to není o nějakém korýtku ale vše je především z frustrace z nemožnosti prosadit tyto ekonomické myšlenky v praxi. Já mu v tomhle fandím, jak je to kompatibilní s SPD ale těžko říct.

hodnocení

2x
Dlouholetý předseda Svobodných a takhle dopadl. Teď vidíme, co je pan Mach dopravdy za člověka, oportunista, který tolik touží po nějaké funkcičce, že ze sebe udělal šaška na billboardu s pitomiem, hned vedle stupidních výkřiků typu "peníze Čechům, ne Ukrajině" pro mentálně jednoduché voliče. A tenhle člověk prý učí na škole, no potěš koště.

007cz
hodnocení

1x
Politický turista. Jednou to vyjde a funkci dostane.

ben®
hodnocení

0x
Dobrý den, ano, pan Mach již před časem "převlékl kabát" a nyní figuruje ve druhém politickém projektu pana Okamury, t.j. po málo úspěšném Úsvitu jde nyní o SPD. Zdravím!

hodnocení

0x
V roce 2023 se stal poradcem hnutí SPD pro oblast ekonomie a ve druhé polovině roku 2023 do hnutí vstoupil.
Takže nic čerstvého.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]