Nejste přihlášen/a.
Na současných "prezentací plakátů" stran do voleb mě překvapila jedna rozšáda. Petr Mach odešel ze Strany svobodných k SPD? Na plakátu je přímo s Pitomiem. A Strana svobodných občanů (nebo už nově Svobodní ) už mají jiného panďuláka? Je to čerstvá věc a nebo už je to takhle dlouho? Proč se dal na hnědou stranu?
Petra Macha znám ještě ze školy, jeho hodiny patřily k těm nejzajímavějším, hodně mi daly, velmi liberální názory jsou mu vlastní. Štíhlý stát, minimalizace veškerého přerozdělování, daní, dotací, cel a další, nejen Česku ale celé EU by řada z toho jen prospělo. Odchod z ODS, založení Svobodných, a po letech odstoupení z jejich vedení, myslím že to není o nějakém korýtku ale vše je především z frustrace z nemožnosti prosadit tyto ekonomické myšlenky v praxi. Já mu v tomhle fandím, jak je to kompatibilní s SPD ale těžko říct.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.