Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ignoruje mě a pomlouvá

Od: anezka odpovědí: 12 změna:
Ahoj, potřebuji s něčím poradit. Jsem s přítelem skoro 2 roky ve vztahu a nikdy me někam nevzal. Nebere mě ani na kolo, ani na prochazku a natož ještě na dovolenou, ale s mámou si letí na dovolenou. Už 5x jsem ho nacapala, ze píše holkam jaká jsem a vždy když se nějak hádáme tak hned píše a vždy jsem mu to řekla, ze mi to vadí. Já už přes rok mám dvě prace a on si nenašel žádnou a pořad mi jen říká ze mu nic neplatim. Tohle mi nepřijde normální a chtěla bych se zeptat, co byste dělali v mé situaci.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

15x
Poslal bych ho do hajzlu.

hodnocení

4x
Proč to je ještě přítel? Neměl už dávno být jiný přítel? Měl, že?
anezka
hodnocení

Já nevím, jestli mu dát šanci. Chtěla bych aby byl více zodpovědný a samostatný.
Za dva roky už dostal dost šancí,viď?
Já bych už dávno utekl.

ltz
hodnocení

2x
Píšete že vám to nepřijde normální. Ono to ale asi fakt normální není. Mohli jste letet na dovolenou vy dva a mámu vzít sebou, ale on vás nechal doma. Nikam s vámi nechodí, hádáte se, stěžuje si na vás nějakým svým kamarádkám. Sám nemá práci a z vás asi doluje i peníze. Proč s takovým vlastně jste.

hodnocení

1x

se divim že stim blbem ještě ste *zed*

hodnocení

0x

Tak nevím jste troll nebo hlupačka?!

Člověk který by mne pomlouval by nebyl přítel-přítelkyně a měl by kufry přede dveřmi nebo já byl dávno pryč -dle okolností !

hodnocení

0x

Co Vám z podobného vztahu plyne za štěstí? Vyperete mu, uvaříte, potěšíte ho a on se k Vám chová spíš jako ke služce. Navíc chce za svou přítomnost od Vás platit a sám práci nehledá. Jistě Vás tento vztah nenaplňuje. Rozejít se a to hned, rázně, bez nějakého "ještě to zkusíme." Pokud je bydlení Vaše, pán ať se odstěhuje. Kam? To Vás už nemusí zajímat.

Málo si sama sebe vážíte, jinak byste si ujasnila, že máte na někoho lepšího a ne si živit podobného parazita. Tohoto pryč a hledat si nového.

Nedávno jsem četla, jak se změnil význam slova PŘÍTEL. Býval to někdo, kdo druhého vyslechl, choval k němu úctu, případně i lásku. V nouzi se snažil pomoci.

Dneska je PŘÍTEL každý jouda. Často čtu na netu: "Ubodal ji přítel." "Přítel polil ženu kyselinou." "Věřila příteli a on ji okradl o 200 tisíc." A podobné články.

Slovo "přítel" už dávno nevystihuje to, co má být. Stejné je to u Vás. Opravdu je to ještě přítel? Pokud jezdí na dovolenou s maminkou, ať si táhne k ní. Ona se o něj za ty dovolené může postarat. Co Vy z něj vlastně máte?

Jen prosím vysvětlení. Pán nepracuje, práci nehledá. Ale letí si s matkou na dovolenou. Kde na to vzdal, peněz nemaje? Že by ho sponzorovala matka? To je nějaké divné. Jaga.

A zodpovědný a samostatný takový vyžírka nebude nikdy. Protože se mu vyplatí, když může sosat z naivní ženské.

anezka
hodnocení

Samozřejmě mu vše máma zaplatila. Přišlo mi taky divné, že mu je tolik a nemohl se postarat o mámu, ale ona o něj. Ještě k tomu se mě třeba ani nezeptal, jestli bych chtěla taky.

@anezka - Ještě k tomu se mě třeba ani nezeptal, jestli bych chtěla taky.
Jako že by jeho máti zaplatila dovolenou i vám?

anezka
hodnocení

To rozhodne ne. Nikdy bych si právě tohle nedovolila. Jen jsem chtěla říct, že ani neprojevil zájem.
Ona ho máma asi chce na dovolené jen sama pro sebe. A Vás by si tam kvůli ní ani nevšímal. Takovou dovolenou bych teda zrovna já nechtěla. Byla byste tam spíše úplně sama a oni dva spolu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]