Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co to je za kufr?

Od: anon odpovědí: 6 změna:
Našel jsem tohle ve skříni, vypadá to jako kdyby to vyrobila nějaká firma Sano, ale na internetu o tom nemůžu nic najít. Nevíte někdo co to je za kufr? Je cca 25 let starý
Co to je za kufr?
Co to je za kufr? #2

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Vypadá to jako klasický /spíš pánský/ kufřík, jaké nosili obchodní zástupci na svá lejstra. Sano je zřejmě značka výrobku. Jen mě mate, že kufřík se směrem dolů zúžuje. Tyto kufříky byly vždycky jako obdélník, ale tohle je lichoběžník. Jaga.

ben®
babajaga - on to bude ve skutečnosti tvar obdélníku, ale při focení kufru shora dochází k tomu optickému "klamu", že jde o zúžení.
anon
hodnocení

Ano je to normální obdélník

ben®
hodnocení

0x
Dobrý den, bude to kožený/koženkový tzv. diplomatický kufřík a zdá se, že je zasažen plísní. Pokud neznáte heslo k zámkům, tak jeho (možná důležitý) obsah neuvidíte (může být naplněný bankovkami, jak to známe z filmových detektivek ). Zdravím!
mnd®

Heslo - začne 000 a skončí 999.To bude určitě těžký to na těch kolečkách postupně otáčet a zkoušet až se to povede otevřít *smich* Takhle jsem si hrál se čtyřma a skončil jsem na 1711 - bylo odemčeno ;)

mll

Rozluštit třímístný kód snad neni takový problém. Je to 1000 kombinací, když každou minutu zkusíte jdnu, tak máte za dva dny hotovo (den má 1440 minut, ale počítám nějaký ten spánek). To samé na druhém zámku. Nevím kolik se dá za minutu zvládnout pokusů, ale určitě víc jak jeden, takže možná za večer se k tomu dá dopracovat. No ale bankovky staré 25 let (podle mě je ten kufřík ještě nejmíň o 10 let starší) by dneska byly celkem k ničemu, možná snad jedině dolary, ty platí i v nejstarších verzích. Ostatní by znamenaly hledání nějaké možnosti výměny za platné, pokud to lze (u eurozóny bylo na výměnu 20 let, některé země nechali delší čas).

Ta bílá vrstva podle mě vypadá jako prach.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]