Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč holkám nepříjdu dost dobrý?

Od: dddd odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

je mi 25 let. Myslím, že to mám v hlavě srovnané, samozřejmě nechci působit namyšlně, ale většinou, když jsem mluvil s nějakou holkou 18-25 nebo starší než já (26). Přišli mi prostě nevyzrálé, vždycky jsem si myslel, že holky jsou radi za kluka, co to má v hlavě aspoń trochu srovnané a žádné vélké nároky jsem si na ně nestanovil. Na vzhled jsem se snažíl dbát maximálně, ale prostě to nevyšlo.

Budu rád za každou radu.

Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

4x

Jestli nebudete suchar? Nudnej slušňák bez smyslu pro humor, bez koníčků a bez ochoty naslouchat...

asd1
hodnocení

3x
Sebechvala smrdí, tak bys měl slizt ze stromu zpátky na zem..

hodnocení

3x

Vzdy, kdyz nekdo pise o tom, jak to ma v hlave srovnane, premyslim, co si pod tim asi ten dotycny vlastne predstavuje. To je tak nicnerikajici zvast, skoro jako nejake korporatni plky.

Ze by neco jako:

"Výchozím bodem je samozřejmě svatba. No a potom už jsou jenom samá pozitiva a sociální jistoty. První dovolená v Jugoslávii, následuje první dítě, pak již výše zmíněný automobil, zde se stávám zástupcem ředitele, druhá dovolená v Jugoslávii, druhé dítě.”

Na to fakt nikoho neutahnes.

ps. Kdyz nemas na holky zadne velke naroky, tak si nevazis sam sebe.

hodnocení

3x

Jak moc myslíš na tu ženu, se kterou máš rande? Blbá otázka? Ne, uvažuj. Zajímá tě, myslíš na ni, přitahuje tě? Nebo jen se staráš jaký dojem uděláš ty? Jak působíš, jak se blýskneš nebo jak budeš vypadat za chytrého? Jde ti o tu ženu nebo jen o obecenstvo? A pak, jak moc máš rád sex? Jakým způsobem se ho snažíš získat? Pro sebe nebo pro oba? *alene* Tam si myslím je problém.

smode2
hodnocení

2x

To bude ono. Nemáš na ně velké nároky. Ty musíš mít. Když nemáš nároky, nebudeš se tolik snažit a výsledek podle toho bude vypadat. Nesmíš hledat průměrnou. Musíš hledat tu nejlepší.

ltz
hodnocení

2x
Chyba ve výběru. Asi si vybiráte holku, se kterou vám to spolu nepasuje. Ale dobrý můžete být dost, jenom ne pro typy, které si prozatím vybiráte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]