Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Palety z amazonu za 59,- Kč

Od: gabrieljiri odpovědí: 4 změna:
facebook.com/... Co myslíte může to byt podvod hodně lidi už zaplatilo a čekají na paletu z amazonu za 59,- kč
Palety z amazonu za 59,- Kč

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

smode2
hodnocení

5x

To se načekají*smich*

kare
hodnocení

0x
Stačí projít komentáře. "Říkal jsem si, že za 59 Kč nic neriskuju. Objednal jsem před týdnem, zaplatil 59 Kč. Z účtu mi to strhlo 76 Kč. Po týdnu stále žádná paleta nepřišla ale z účtu mi to strhlo dalších 1250 Kč. Jdu hlásit blokovat kartu na banku. Super lživá reklama a já naivní ."
sonny

Těch 1250,- to bude platba za velkoobjemovou přepravu *palec2* znamení že paleta je na cestě. Nebál bych se objednávat další..

mll
hodnocení

0x

Dost podobné podvody se stále opakují. Často před nima varují v televizi. A tak jako s těmi předchozími nemá nic společného letiště nebo pošta, ani tady s tím amazon nebude mít nic společného.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]