Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ztráta telefonu , jak dohledat

Od: jardaa odpovědí: 4 změna:
Zdravím lidi , obracím se na vás s dotazem , včera večer jsem ztratil mobil svoji chybou , položil jsem na střechu auta neuvědomil jsem si to a odjel. Bohužel se mi nedaří dostat do Gmail a mobil mám v tichém režimu tudíž se těžko dohleda prozvonenim. Jel jsem z vesnice a vím ze ten kryt byl takový odolnější a na te střeše mohl i chvíli držet při jízdě . Mohl i dokonce spadnout někde u dálnice.
Jedna se o Samsung Galaxy S24 Ultra
Prosím vás o radu , už nevím co dal proto to chci zkusit tady. Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Jedině doufat v poctivého nálezce, já už našla 3 a volala na nějaká čísla v něm a podařilo se mi najít majitele. Ovšem pokud je telefon na otisk nebo pin, tak zavolat nepůjde. A pokud telefon leží někde zapadlý, tak máte taky smůlu.

hodnocení

1x

Vnučka ztratila mobil v Semilech na autobusovém nádraží. Měla tam nějakou aplikaci na dohledání, sledovala jeho pohyb. Telefon se pohyboval k nedaleké vesnici, pak skončil na hřbitově. Za delší dobu opět pohyb a zůstal natrvalo v jiné vesnici. Volali na něj, nic. Jeli tam. A našli babičku, asi 85 let, která telefon našla. Nevěděla, chuděra, co s tím, ale co je doma, to se počítá, tak ho dala do tašky, přitom se stavila na hřbitově za dědou...:-D Bez řečí ho vrátila, nepoškozený, dostala velikou bonboniéru. Spokojenost na všech stranách. Jaga.

jardaa
hodnocení

Tak už jsem ho našel , podařilo se mi dostat do Google účtu a použil jsem najdi moje zařízení , byl na dálnici
mll

Hlavně že ne rozjetý. Viděl jsem jak vypadá mobil po přejetí autem.

Mě osobně se to podařilo jen s klíčema když jsem jel na kole, jel jsem zpátky stejnou cestou a našel jsem je na světelné křižovatce a asi se po nich pár aut projelo. No ale klíče se lehce srovnaji, s telefonem je to horší.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]