Přátelé, čím to bylo? Bernard nealko v záruce. Uložen ve špajzu v normální teplotě asi 2 dny. S lahví nebylo nic v nepořádku. V noci rána jak sviň a pivo bouchlo způsobem, že se utrhnul vršek lahve i se zátkou. Zbytek lahve i s pivem zůstal stát. V životě jsem se s tímhle nesetkal. Co bylo příčinou?
Ta láhev mohla být naklepnutá-naštípnutá..Nebo v tom špajzu došlo k prudší změně teploty-ochlazení..Přes den se láhev nahřála a v noci ten pokles teploty mohl tento efekt způsobit
Loni mi v noci ve špajzu bouchla plastová dvoulitrovka domácí limonády z bezových květů. Rána jako z děla, láhev rozervaná jako od miny. A kolem ulepené všechno, na co jsem sáhla. Jaga.
Někdy je to pnutí v tom skle. Ve školní jídelně mi explodovala na stole sklenička s vlažným čajem. Ten jev je sice vzácný, ale děje se. Žádný dotek, žádná teplotní změna, nic... a za vteřinu byla na tisíc kousků.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.