Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Asi dám staré matrace k popelnicím

Od: bojimse odpovědí: 23 změna:

Mám dvě staré matrace, nemám auto, nechce se mi je tahat do sběrného dvorva a platit se mi za odvoz fakt nechce. Když matrace trošku zabalím a v noci se vkradu ven a položím je k popelnicím, bude to blbý? Nic jinýho mi nezbývá. Myslíte, že z toho někdo chytne amok? Jo a ohledně těch popelnic ještě.. budu to muset dát k popelnicím, co patří k jinému paneláku, my máme popelnice vevnitř a nedá se to svést na to, že to tam dal někdo zvenčí. Já se nikdy matrací nezbavoval, ale často jsem viděl, jak se použité matrace nebo třeba i gauč válí u popelnic, tak snad to nebude takový problém ne? Navíc je ještě zabalím, aby to nebylo tak nehygienické, takže jsem vlastně dobrý člověk, někdo neudělá ani to. Snad mě nebudou za to pak hledat nebo něco.. :D

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

12x

Normální slušnej člověk to odveze do sběrnýho dvora nebo počká na svoz od města (pokud je)..

Ty se zařadíš mezi burany který to hodí před barák a město starej se.

A pak jsou ještě kokoti který to hodí za městem do lesa.

rebel
Popelnice normálně platím takže vždy všechno házím k popelnicím. Vy jste jako ti naši pseudo hrdinové , SPOLU neschopní a spolu úplně k ničemu. Radši řešte naše indiány co tam hází kočárky, hračky, oblečení a možná i velkou potřebu zde vykonají, ale to už vám samozřejmě nevadí *smich* jenom Češi jsou pokaždé nejhorší *smich2* jako vždycky.

pb®
hodnocení

7x
Jo bude to blbý, ale paneláková verbež se tak chová běžně. Já kdybych neměla auto, počkám si, až bude přistaven kontejner na velkoobjemový odpad. Nebo se domluvím se sousedem co má auto a do dvora pojede. On mi odveze matraci, já mu za oplátku pomůžu odnosit jeho bordel.

hchncb
hodnocení

5x
Negdy o to majou zájem psi utulky

hodnocení

4x

Ono i to vyhození k popelnicím se dá kvalifikovat jako zakládání černé skládky a pokud vás někdo náhodou uvidí a napráší, mohou z toho koukat docela slušné nepříjemnosti.

amperr
hodnocení

2x

A kdo si myslíš, že to zlikviduje?

Zmizí to samo?

Zdarma?

Prdlajs. Někdo to bude muset zaplatit za tebe.

Dobrej člověk? *zed* Možná menší hovado než ti, co to dělají běžně a ani se nad tím nezamyslí, ale ...

Víš kolik stojí běžného člověka jeden litr prostoru v popelnici? U nás je to 1 Kč. A každý týden se tu někdo staví a něco tu nechá. Ve vedlejším paneláku zamkli popelnice a týden poté jim skokově klesla obsazenost o 25%. Určitě jim to tam vozili "dobří lidé". Čtyřčlennou rodinu tedy "dobří lidé" přijdou na 1200 Kč ročně.

meryl
hodnocení

2x
Tak děkujeme za sdělení. Pokud jste prase, tak to tak uděláte. Žijete-li mezi prasaty, které tam hodí i gauč, tak asi nebudete vybočovat. Je to samozřejmě černá skládka, kterou běžný svoz neodveze a musí se to zajistit mimořádným svozem na náklady města, které nemůže v městě nechávat skládku. Pokud by vás zjistili, mohou vám tento výjezd dát k úhradě + pokutu. Už jsem viděl hozený monitor u lampy, televizi jen tak na ulici uprostřed chodníku (asi to praseti spadlo a víc neměl sílu to táhnout), ohořelý vrak motorky opřený o strom, odpad ze stavby navezený do lesa, staré barvy a laky odložené u silnice a vrchol všeho byl loni vrak auta, kde si někdo dal tu práci a za pomoci tažných lan (které tam nechal) spustil ten střep do odlehlé části pole u lesa. O plechovkách, petkách a pytlících od žrádla, které dotyční vyhodili tam, kde danou věc sežrali ani nemluvím. Lidi jsou opravdu brutální dobytek, kterému není žádná prasečina cizí. Takže s vaší v noci pod rouškou tmy vyhozenou matrací zřejmě dobře do toho prasečince zapadnete.

@meryl: Tleskám, máte 100%ní pravdu ve všem. Jaga. *palec*

hodnocení

1x
S chutí do toho, taky sem to tak udělal.
Jinak koukněte na stránky vašeho města, kdy bude u vás velkoobjemny kontejner.

hodnocení

1x

Neměl byste jak sám víte, ale takto to řeší mraky lidí- důvody jsou různé od nechce se mi, po nemám jak, ale na tom nesejde-dřív nemaje auto tak jsem to také tak řešil. Nikdy nebude pátrat kdo to vyhodil jedině , že by někdo aktivní toto viděl a za čerstva naprášil MP-OP. Jinak to přidává práci službám města. Hlavně přeji ať Vás nevidí nějaký závistivy aktivista!

hodnocení

1x

Vy jste tedy opravdu kabrňák, dobrý člověk, jak píšete, ani náhodou. A hledat Vás budou, to si pište, kamery jsou dneska i tam, kde by je člověk vůbec nečekal. Budete z toho mít jen ostudu a tučnou pokutu.

Výmluvou není to, že jste podobné krámy u popelnic už viděl. Ti lidé byli "prasata", proto chcete být prase taky? Uvědomte se, že to po Vás bude muset někdo uklízet. Bude to někoho stát práci, pohonné hmoty, aby se to někam zavezlo. Takže jste něco jako zloděj.

Viděla jsem třeba na chodníku u domu lidský exkrement. Co když půjdu a vydělám se Vám přede dveře? Snad to nebude takový problém, jak sám píšete? Uklidíte to a hotovo. Vždyť jsem to už viděla jinde, tak proč to neudělat u vás taky? *smich*

Navíc chcete potěšit obyvatele jiného paneláku, aby s tím měli trable. Ke svému to dát nechcete. Jste prostě držgrešle, navíc vyčuraný jako díra do sněhu. Co ušetříte za odvoz, jistě hned proměníte na cigára a chlast. Neznám Vás, ale s Vašim myšlením bych tipla, že to tak bude. Většinou tací, co to nalijí do hrdla, jsou potom až úzkostlivě šetrní v jiných případech.

Přestaňte dělat ostudu, pozvěte si souseda /kamaráda/ s autem a vozíkem, dejte mu 2 stovky a ať to zaveze do sběrného dvora. Nebo jste vážně takový chudák, kterému chybí peníze i mozek? Jaga.

mll
hodnocení

1x

Záleží jak to máte ve městě nastavené. U nás to takto chodilo normálně, kromě popelářů jezdila "rychlá rota" s multikárou která tohle odklízela. Nevím, jestli to ještě tak chodí.

Taky by matrace šla do kontejneru strčit (to ba se vešlo), no ale nechtějte pak slyšet popeláře, až to budou vyklápět (protože to samo ven nepůjde).

Hlavně popeláři jsou nadšení, když musí kontejnery tahat kolem takového bordelu (nevím proč, ale nebylo to s tou odklízecí četou nijak koordinované). Ale jsou horší věci, speciálně na jednom sídlišti byly před kontejnerama pytle, ale kontejnery byly prázdné. To jsme nechápali (kdyby kontejnery byly plné, je to něco jiného). No prý to tam hází z oken, jsou tak líní, že ani nedojdou do těch kontejnerů (jedna paní povídala, že jí několikrát málem trefili). To teda jsou zážitky z letní brigády u popelářů. Teď jsem koukal, že jim to hnízdo zastřešili, takže s házením pytlů z oken je asi útrum.

farm
hodnocení

0x

Řádně se rozmyslete. Mne takový počin dnes mrzí. Takovou matraci vyhozenou leč novou už nelze sehnat.

hodnocení

0x

Podle mě matrace zmizí dřív než přijedou popeláři. Bude to dar bezdomovcům.

No nevím, to mě přijde stejný styl argumentu, jako proč nosit zbytky jídla do popelnice, když to vyhodím z okna, oni si to potkani najdou a ještě budou rádi, že se nažerou.

Myslím že je bez debaty, že matrace jsou objemný odpad a jediné správné a přijatelné řešení je buď to odvézt na sběrák, pokud dotyčný nemá vozidlo, tak každé město přistavuje kontejnery na podobné věci (u nás třeba 1x měsíčně) právě proto, aby podobná koumesové nezakládali černé skládky.

Tak samozřejmě, jen přidávám zkušenost od souseda. Ten dal k popelnicím matraci a za hodinu byla pryč.

hodnocení

0x

Na stránkách radnice bývají termíny a místo umístění velkokapacitních kontejnerů. Pohledejte a budete mít klid. *hej*Několikrát jsem dala něco pod schody a k tomu list papíru, že až bude kontejner, vynesu. Občas se někdo přihlásil, jestli si to může vzít.

U nás čekat na velkokapacitní kontejner, tak se dřív dočkám smrti!

U nás čekat na velkokapacitní kontejner, tak se dřív dočkám smrti!

Jak koukám, tak každý zde je jen a pouze Mirek Dušín. Čest výjímkám!

asd1

Mirek Dušín nejsu, ale vyhodit vlastní bordel před cizí barák, takový hovado nejsem. Někdo ten úklid totiž musí pak udělat. Město nedá kontejner tak to neznamená že nechat bordel na ulici je v pohodě.

PS k prvnímu příspěvku - pak jsou ještě takoví, co slušný lidi který bordel venku nenechávaj považujou za hlupáky. Jakej je rozdíl mezi matrací a petkou vyhozenou z okna? A jak bys byl nadšenej kdyby tu starou matraci někdo hodil přes plot na tvůj dvorek, nebo tu petku oknem do obýváku? To by najednou v pohodě nebylo...

Je takový moudro - jakej je rozdíl mezi čechem a švýcarem - švýcar vidí na ulici bordel, tak to zvedne a hodí do koše. Čech vidí bordel, tak k němu přihodí další.

Trefená husa se ozvala! Přesně to jsem čekal kdo se chytí a ajhle on zrovna Asd1 to se divím!

franz1
hodnocení

0x
Já je rozrezal na 3 kusy a nazval do kkntiku

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]