Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Grilovací mřížka

Od: magdon® odpovědí: 5 změna:

Přítelkyně koupila v "pepco" (já u toho nebyl!) jakousi "grilovací taštičku". Že v ní bude na chatě grilovat drobnější kusky, které propadávají roštem. Na pohled vypadá jako z černého plastu. V "mininávodu" na přebalu je mnohojazyčné upozornění, že se to nemá používat na ohni (což je na první pohled jasné), ale má se to umístit kamsi na stojan na pánvi. Máte někdo s tímhle nesmyslem zkušenost? K čemu je to dobré? Co se s tím vlastně dá dělat? *nevi*

Naštěstí to bylo ve slevě za 40 Kč, takže jí to nezruinuje a jako síťku proti mouchám to určitě použít půjde *frajer*.

Grilovací mřížka

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zkušenost nemám a vcelku bych se toho bál... V tom lepším případě vyhodíte jen tašku s obsahem. V tom horším i tu pánev, nebo na co to dáte, aby to nebylo přímo nad ohněm...

Já pro tyhle příležitosti pořídil tohle...

Grilovací mřížka #2
hodnocení

Jo, tohle vypadá líp. Mohl bych jí to dát třeba k narozeninám ;). Kde jste to sehnal?

hodnocení

Už jsem to našel *zdravi*

hodnocení

0x
Buď použít jako síťku proti mouchám, nebo říci, že před prvním použitím to je třeba vypálit na ohni a přidat o polínko či dvě více. Třeba to vzplane a bude vyřízeno.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]