Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co vás dnes udělalo šťastnými?

Od: tern® odpovědí: 39 změna:
Dobrý den, co vás dnes udělalo šťastnými?

39 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Svítí sluníčko! Zašla jsem za roh do sámošky a na zpáteční cestě jsem se zastavila na zahrádce na jedno malé, orosené. Jen zasyčelo. Zasmála se kecům štamgastů a spokojeně jsem šla domů. Mi stačí málo ke štěstí. Nepotřebuji nic velkého, převratného. :)

hodnocení

3x

Udělalo mi dnes radost, že jsem se po čtyřiceti letech potkala s bývalou kolegyní z bývalé práce, moc hezky jsme si popovídaly a zavzpomínaly na staré časy. :)

Jinak mám radot, že mi sadba na balkoně pěkně roste, zalila jsem to a čekám, kdy zasadím na zahradu. :)

karlik
hodnocení

3x
Udělal mě pohled do datové schránky - čekala tam na mě daň z nemovitosti...

fram
hodnocení

3x

1. Letiště Praha (V.H.). Vyhlídková terasa je zadarmo, zčásti venkovní, a jsou na ní lehátka v počtu cca 8 s polstrováním a malou stoličkou při ruce.

2. Litr a půl jemných bublinek a dobrý boršč za 65 Kč na té stoličce. Také puding za 30 Kč. Lehátko je nasměrované od personálu na přistávací / startovací dráhu. Odlétal 1 airbus Emirátů, nejvíc rámusil a pušil do prostoru. Jenom jedno malé letadlo přistálo s vrtulemi a všechna letadla mají jen dva (?) motory...no, bylo co řešit. Přiletěl krásný modrý a bíý Coreanair a strašně dlouho vykládali zavazadla ze zadních letadlových dvířek. To se Korejci museli v hale načekat. Také každé dvě hodiny letiště řeší rozhlasem odložená zavazadla.

3. Celou dobu na vyhlídkovou terasu pražilo *slunce*, vypadá to na červený jarně spálený obličej. Na letišti je překvapivě milo - pro milovníky cestování...alespoň na vyhlidce.*mir*

Fakt krásný den - jo a díky za optání!

Paráda. Fakt paráda veliká! *palec*

hodnocení

2x

Tak jsem zase o kousek dál 8-)
Dekódování adres vychází příliš složité na obyčejné 74HCxx obvody, i na malé PAL/GAL, tak jsem se rozhodl, že tam dám hradlové pole ATF1504 - 64 I/O a 64 makrocell v pouzdru 1.5cm x 1.5cm se 100 nožičkama. Snad to bude stačit, jak mě napadají nové věci a promýšlím přesnější specifikace, tak těch nezbytných nožiček strašně přibývá :?

Píšu o tom podrobněji tady mix.gilhad.cz/..., i s fotkama,

Navrhnul jsem si na to desku, nechal vyrobit v JLCpcb,
rozřezal a osadil - tady to testuju, zatím to nic moc nedělá, ale už se tam dají nahrát rovnice a rozsvěcovat světýlka

(světýlka lépe vyniknou ve tmě a hlavně bez blesku)

A tady je to i s deskou pro ATF1502 (jen 32 makrocell a I/O pinů) v PLCC pouzdru

Tak mám radost, že jsem zase kus pokročil a je to i vidět :)

Co vás dnes udělalo šťastnými?
Co vás dnes udělalo šťastnými? #2
Co vás dnes udělalo šťastnými? #3

hodnocení

1x

Že jsem ráno vstal a nic mně nebolelo*smich*

id
I když vše bolelo, sama jsem vstala.*au*
29.04.24 13:39

Závidím.

Jurajo nejsi mrtev?! Pokud by mne ráno nic nebolelo, tak by to znamenalo A) že ještě spím a zdálo se mi že jsem vstal B) jsem mrtev!

Ještě žiji *ua*

*palec* tak to je dobrý-asi jsi ještě poměrně mladý.

Ani ne. Jen duchem mlád,;)

Já jsem po včerejším stavění máje rád že jsem vstal *smich*

ben®
hodnocení

1x
Dobrý den, mě dnes udělalo šťastným, když jsem zde zjistil, jaké jste měla hezké rande s chlapcem. Zdravím!
doplněno 29.04.24 22:00: poradte.cz/...

hodnocení

1x

Dopoledne jsem si jel konečně po 2 měsících vyzvednout z opravy staré pendlovky po babičce. Štěstí ale netrvalo dlouho. Právě je tam vezu zpátky :(.

doplněno 30.04.24 07:22:

Hodinář pendlovky na počkání seřídil (aby šly, musely viset značně nakřivo). Po pověšení doma se závada opakuje. Dneska odpoledne mi přijde hodinář hodiny seřídit osobně až do obýváku. Takže doufám, že budu konečně štěstím bez sebe.

hodnocení

1x

Prevence na zubním, vše ok

Ještě jsem zapomněla, kontrola na kardio, echo dobré, odběry ok.:)

hodnocení

1x
Procházka s kamarádkou a mou fenkou:)

hodnocení

1x

Tak třeba dneska zabodovala bašta: Vepřové kostky + knedlo(špalíčky) + zelo. Bílé.

hodnocení

1x

Nekdo mi prez noc ukradl z auta predni RZ a propichal kola. To hned zvedne naladu a pohladi po dusi.

liska5
hodnocení

1x

Řekla jsem průvodčímu, že vypadá úplně jako Jürgen Klinsmann. Nevěděl, kdo to je. Ale pobavila jsem chlapy v kupé, že jsem se trefila*smich*

amperr
hodnocení

1x

Negativa si nechám pro sebe.

1. Dcera se dostala na vysněnou SŠ

2. Kdo pamatuje mojí story s pračkou, tak má za sebou další dějství. Opět vítězství ducha nad hmotou. Materiálové náklady 80 Kč a 4 hodiny práce a pere jak nová. Někdo mi tu kdysi napsal, že držet při životě takhle starý krumpl (1998) je snad nemoc. No, popravdě, už je to otázka "kdo s koho", chcete-li, mánie :-D.

mnd®
hodnocení

1x

koupil jsem si kavu jihlavanku z polska,cukr krystal z ukrajiny a pravou zmrzku mrazika ze slovenska a udelam si krasny slunecny den na vietnamskem lehatku.rozdelam si ohen z ceskeho dreva a opecu si madarske klobasky.pro vodu si zaskocim do rumunskeho dunaje.zpravy si prectu na finke nokii.to bude dnesni stastny den bez hulakajicich parchantu za barakem. *slunce*

ben®
mnd - to já bych kvůli nakupování po celé Evropě či světě nejezdil .
mnd®

ben: nemusíš nikam jezdit.Podívej se na obal: Vyrobeno v...

Když se začalo mluvit o globalizaci, tak jsem si říkala, že ji začali naš staříček, který místo kroje začal nosit manžestráky. Měla jsem pocit, že ten menchester doputoval z Anglie. Jak já se mýlila! Tak jak je to dnes, tak tak vypadá globalizace před svým vrcholem.

hodnocení

To jsou vše moc hezké odpovědi

hodnocení

0x

Ráno jsem vstal, šel do školy, byl ve škole, přišel ze školy, jsem doma. Den plný zážitků.

lmgify

Zní to neuvěřitelně, ale za několik let budeš tuto dobu nazývat "staré zlaté časy plné bezstarostných dní a elánu mládí ".

Taky se mi tomu tenkrát nechtělo věřit.

smode2
A taky budeš na tuto dobu vzpomínat jako na dobu kdy byly myšlenky typu "o tělo bych se měl taky trochu starat" a "zdraví není samozřejmost" zcela absurdní :)
w

On se stará, šel. Starší všude jezdí, autem, výtahem :(

ben®
w - i pan Babiš všude jen chodí. Chodí i do Brusele, chodí za Macronem a chodí i letadlem .

15.05.24 21:59
hodnocení

0x

Milenka

mnd®
hodnocení

0x

ben: nemusíš nikam jezdit.Podívej se na obal: Vyrobeno v... a procestuješ pomalu celej svět jenom podle obalu *smich* . Nedívej se baleno.Teď se prodavačka vrátila z Ukrajiny a pohoda.Auto neprostřílené a ani kulku mezi očima nemá.Kdo ví co to tady krmí kdejaká strana a propatanga na netu.Nejlepší je info z reálu a ne plky JPP a co kde něco napíše.Ale klidně si to poslouchej a čti.

ben®
mnd - já tomu věřím, že na Ukrajině žádná válka není, protože to říká i pan Fico. Jenže ta původně třídenní, speciální vojenská operace tam ničí a zabíjí.
dobra

zpráva: chciválkařství se na povel mění v chcimírství

censor.net/...

nov
hodnocení

0x

Že dnes prší a nemusím na zahradu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]