Dobrý den dneska jsem na kole z obchodu a když jsem se přiblížil ke křižovatce tak tam vjelo divné auto s německou registrační značkou bylo celé obarvené Nna sobě nějaký obrázky nějakých kopců a mělo nějakou tyč s modrou koulí na střeše a mělo tam nějaké nápisy Google New nebo tak něco... Koukal jsem na něj dokud mi nezmizelo z očí a co to sakra bylo? Ta vesnice naše je na úplném konci světa A co tady ten Němec dělal? Ztratil se nebo co? Byl to Opel Astra model k a byl z Hamburgu. Nějaký zaměstnanec Google jenom projížděl nebo jako co? Divné
Tak tohle je to auto co dělá street view?! Moje záhada je odhalena! Vždy jsem si říkal jak to auto vypadá! Ja jsem se bál že mě vyfotila vláda co kontroluje...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.