Nechci o tomto s nikým mluvit, a tak bych se chtěl zde, anonymně, zeptat na váš názor. Asi rok a půl jsem kamarádil se svou spolužačkou, po chvíli, co jsme se znali, jsem se do ní zamiloval. Nejdřív to vypadalo, že ona mě chce taky, ale pak tak nějak jsem už tušil, že ne. Stejně jsem si nemohl pomoct a pořád jsem si s ní psal, svěřovali jsme si hodně věcí, měl jsem pocit, že jsme spřízněné duše, že máme podobné myšlení, čím dál tím víc jsem z ní byl mimo. Kolikrát jsem jí to dál i docela dost najevo. Jenže ona toho pak začala zneužívat. Já si říkal pořád, třeba se něco změní a taky mě bude chtít... A tak jsem jí pořád s něčím pomáhal, asi přes rok, kdykoliv napsala, všechno jsem zanechal a jen se jí co nejdřív snažil pomoct. Zhruba před čtyřmi měsíci, když mi napsala, tak jsem se zničehonic nějak neudržel, a poprvé jsem na ni byl dost hnusný. Odpověděl jsem jí, že jí nehodlám s ničím pomoct a že píše arogantně a takové... Ona mi na to odpověděla, že se chovám jako blb... Pak jsem se jí po pár týdnech omluvil (ale tak, že jsem ji poslal zprávu ne bohužel osobně) a zeptal se, jestli to, s čím chtěla pomoct, zvládla. Ona mi už nic neodpověděla, zprávu si zobrazila až po měsíci a ani tak nereagovala. Potkal jsem ji nedávno na ulici, několikrát ji zdravil, ona šla, jako bych byl cizí člověk a ani nepozdravila. Co si o tom myslíte? I přes tohle mi hrozně chybí, chybí mi i to pomáhání, všechno jsem pro ní dělal s láskou, pořád na to myslím a ničí mě to, nemohu se na nic soustředit. Nechápu, že po více než roce, co jsme si pořád psali a já jí pomáhal, mě úplně odstřihla, jako by mě neznala.
Zachoval jste se perfektněByl jste pro ni jen "sluha pro všechno", aneb držela si vás ve friendzone. Což je nevyrovnaný vztah - ona věděla že se vám líbí a zneužívala vás pro své všechny ostatní potřeby kromě vztahu a sexu, na které by s ní na 99% stejně nikdy nedošlo. Teď vás poslala do háje, protože už nechcete být dále tím hodným troubou kterého z vás dělala. Buďte rád a vykašlete se na ni. To nejlepší co můžete udělat je najít si jinou, skutečnou, lepší, vzdělanější, štíhlejší a hezčí (a s tou pak ruku v ruce "náhodou" potkat tu o kt. píšete )
Není divu, že vám ruply nervy a že jste na ni vyjel. Ona arogantní, místo toho, aby se omluvila, dělá že vás nepoznává a ještě řekne, že jste blb. Tak s takovou se už raději nechtějte kamarádit, nebo si dokonce stále na ni myslet. Ona věděla, že se vám líbí, tak toho zneužívala, přestože věděla, že s vámi jinak nechce být. Odsuňte ji do své minulosti. Uděláte dobře.
Já myslím, že ses zachoval správně. Kamarádství, přátelství i láska musí být vyrovnané a každá strana se tam musí cítit dobře. Není možné jen dávat a není správné jen přijímat. Takové jednání začíná radami, pokračuje různými službami a pak většinou končí nekonečnými platbami. A zvláště některé dívenky tuto taktiku ovládají postupem let dokonale.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.