Nejste přihlášen/a.
5x
Já v pondělí obdržela toto prohlášení (navazuje na obrázek od babkyzov): prosíme dvanáct měsíčků, aby konečně laskavě přestali chlastat a dohodli se, kde kdo sedí, děkujeme.
Hele, onehda jsem byl v MB na Sysli louce, jestli znas, kde jsem poprve uvidel tu znacku uprsostred.
Okamzite, jak jsem ji videl, mi tohle spojeni naskocilo.
Tak jsem neodolal...
3x
To víte, proč ženské neumí řídit?
To je tím, že vůbec nemají odhad pro vzdálenost.
Na druhou stranu, jak mají mít odhad pro vzdálenost, když jim někdo celý život tvrdí, že tohle |----------| je 20cm.
2x
2x
- Zlato, sundej si kalhotky, přijde opravář na tu pračku...
- Cože?! My už zase nemáme peníze?
- Myslím ze šňůry v prádelně ![]()
Doutnak.
O nic neprichazis. Je tam jen doslovny popis toho, co je na obrazku.
V prvnim pripade, ze z fota zivani udelalo zapadajici slunce monstrum chrlici ohen.
V druhem pirpade, ze kluk ukazuje psu vyukova videa trenovani psu, jelikoz, kdyz rekl tatovi, ze se chce naucit trenovat psa, tak mu tata rekl, ze na youtubu je hodne videi s danou tematikou.
To sice jo, mnozí z ní i maturovali (vč mě) ale to ještě neznamená, že nejsou schopni se naučit žádnému dalšímu jazyku, že ..
1x
Řidička-Starší žena: Nějaký problém, strážníku? Dopravní policista: Ano paní. Obávám se že jste jela příliš rychle! Starší žena: Aha, rozumím. Dopravní policista: Můžete mi dát váš řídičský průkaz? Starší žena: Ráda bych, žádný ale nemám. Dopravní policista: Vy nemáte řidičský průkaz? Starší žena: Ne. Sebrali mi jej před čtyřmi lety, když jsem řídila podnapilá. Dopravní policista: Rozumím...Můžete mi ukázat doklad o registraci vašeho vozidla. Starší žena: Nemohu. Dopravní policista: Proč ne? Starší žena: Toto auto jsem ukradla. Dopravní policista: Ukradla?Starší žena: Ano, a majitele jsem zabila a rozčtvrtila. Dopravní policista: Co jste udělala!? Starší žena: Pokud se chcete přesvědčit, je v igelitovém pytlli vkufru . Dopravní policista zírá na ženu, pomalu couvá od jejího auta a volá vysílačkou posilu. V pěti minutách je kolem jejího vozu pět policejních aut. Policejní důstojník se pomalu přibližuje k jejímu autu a ruku drží na pistoli napolo vytažené zpouzdra. Policejní důstojník: Paní, můžete prosím vystoupit z vozu!Žena vystoupí zesvého auta. Starší žena: Nějaký problém, pane? Policejní důstojník: Tady můj kolega říká že jste ukradla toto vozidloa zavraždila jeho majitele. Starší žena: Zavraždila majitele? To myslíte vážně?! Policejní důstojník: Ano, mohla byste prosím otevřít kufr vašeho vozidla. Žena otevře kufr auta a ukáže že je úplně prázdný. Policejní důstojník: Je to váš automobil, paní? Starší žena: Ano, zde je doklad o jeho registraci. Policejní důstojník je šokovaný. Policejní důstojník: Kolega říká že nemáte řidičský průkaz. Žena se chvíli hrabe ve své kabelce, vytáhne řidičský průkaz a podá jej policejnímu důstojníkovi. Policejní důstojnik si jej, již s úsměvem, prohlíží. Policejní důstojník: Děkuji vám paní. Jsem ale zmaten. Dopravní policista mi řekl že nemáte řidičský průkaz, že jste vozidlo ukradla a že jste jeho majitele zavraždila a rozčtvrtila! Starší žena: Vsadím se že ten lhář vám také řekl že jsem jela příliš rychle.
NEZAHRÁVEJTE SI S POSTARŠÍMI DÁMAMI !

Tak když jsme u těch zubařů, tak jeden hodně starý...
Doktor říká pacientovi: "ten kaz je hodně veliký, to budu muset vrtat hluboko, až na nerv"
A pacient odvětí: " No, tak to si dáte, pane doktore, já mám totiž nervy v prdeli".
Když zubaři, tak zubaři ![]()
Přijde kostlivec k zubaří, ten se na něj podívá a povídá: "Cožpak o to, zuby dobré, ale ty dásně, ty dásně!"
0x
Hele, jak se musi vtip vysvetlovat, tak to stoji za prd. A to plati i pro spatne vtipy. Ale specialne pro Tebe, Bene. Ano, tento spatny vtip spociva v tom, ze uz v zari se tlaci vanoce. Zaroven to volne navazuje na (ne)vtipnost fotky dubnoveho Mikulase v uvodu tohoto vlakna.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.