Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dáme nový vtip?

Od: babkazov® odpovědí: 109 změna:

Už je zase plno. Zakládám nové vlákno vtipů. ;)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tak to vypadá, když 12 měsíčků paří a pak neví, kde je jejich místo, kde mají správně sedět.

Dáme nový vtip?

109 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Šli kocouři silnicí,

dej si na ně majzla.

Kdo jim kočky přebere,

toho kousnou. Hajz*a.

Dáme nový vtip? #2

14.06.24 16:09
hodnocení

6x
Dáme nový vtip? #3

liduli
hodnocení

5x

Já v pondělí obdržela toto prohlášení (navazuje na obrázek od babkyzov): prosíme dvanáct měsíčků, aby konečně laskavě přestali chlastat a dohodli se, kde kdo sedí, děkujeme.

liska5

Tak už víme, kde se couraj. A vypadá to, že se začínají vracet na svá místa. Však má být těm mrazům v pátek konec.

04.05.24 14:55
hodnocení

5x
Dáme nový vtip? #4

26.06.24 08:37
hodnocení

5x
Dáme nový vtip? #5
26.06.24 10:27
hodnocení

Fakt jo?

Dáme nový vtip? #6

Máte roztomilou vnučku.*smich*

28.06.24 17:09
hodnocení

:-D *vtip* *haha*

kdosi

To ti byl tenkrát takový mejdan ... *smich*

mnd®
hodnocení

4x

babko: co je na tom vtipného?

Třeba Mikuláš v dubnu? Bylo by vtipné, kdyby fouknul větřík a on byl bez rajtek? Protože mohl prchat od své milé, co se vrátil paroháč domů a tak popadl na chodbě, co bylo po ruce.

liska5

To je přece parádní obrázek a komentář.. Já se teda směju! *smich* V tomhle je babkazov jednička!

Náhodou dobry.*palec*
A jak že se to říká?
Není na světě vtip ten, aby se líbil lidem všem.;)
ben®
Vtip je zřejmě v tom, že se ten Mikuláš zastavil na místě, kde je zákaz zastavení .

čeká na taxi

liska5

Ale hlavně v bujné zeleni, což bude narážka na ty výkyvy teplot, na předčasné jaro...

nov
25.04.24 19:26
hodnocení

4x
Dáme nový vtip? #7
liska5

To jsou ty sněhové vločky... *smich*

hodnocení

4x

Všude čtu inzeráty, že někdo daruje kočičku nebo pejska. Ale že by někdo daroval prasátko, tak 120 kg, tak to nikdo.

hodnocení

4x

Sezona je v plnem proudu, takze na silnicich pozor!

Dáme nový vtip? #8
ben®
axus - to je materiál z dílny SPD, že?

Hele, onehda jsem byl v MB na Sysli louce, jestli znas, kde jsem poprve uvidel tu znacku uprsostred.

Okamzite, jak jsem ji videl, mi tohle spojeni naskocilo.

Tak jsem neodolal...

liska5

To byla ve vilové čtvrti na plotě u vrat cedule určená pro pejskaře a na ní škrtnutá silueta kakajícího psa. Malej vnouček se na ni podíval zamyšleně a už měl jasno: Zákaz vstupu dinosaurů...*smich*.

hodnocení

3x

Na mezinárodním kongresu se chirurgové shodli, že nejsnazší je operovat politiky. Nemají srdce, nemají žaludek, nemají koule. Navíc je jejich mozek dokonale zaměnitelný s prde*í.

hodnocení

3x

Ráno raníčko panna vstala,

zvážila se - a zaplakala.

x

Absolutní stáří: Když jdeš do muzea a při odchodu se spustí alarm.

kdosi

Ještě hůř - když jdeš do muzea a vůbec nechápeš ty novoty *smich*

A absolutní stáří pro ženu? Když dá servisák na pračku přednost svačině...

hodnocení

3x

Muži musíte srozumitelně říct, co od něj chcete. Koule sice má, ale ani jedna není křišťálová.

hodnocení

3x

Už je to deset let, co kamarád vyběhl na chodbu a křičel: "Je to kluk, je to kluk!"
Od té doby jsme v thajském bordelu nebyli.

hodnocení

Tatínku, tatínku, prozatím je to kluk. *slunce*

18.07.24 11:34
hodnocení

3x
Dáme nový vtip? #11

hodnocení

3x

Největší záhadou přírody je ženské oko. Z deseti metrů vidí blond vlas na světlém saku, ale z půl metru nevidí garážová vrata.

kdosi
hodnocení

3x

To víte, proč ženské neumí řídit?

To je tím, že vůbec nemají odhad pro vzdálenost.

Na druhou stranu, jak mají mít odhad pro vzdálenost, když jim někdo celý život tvrdí, že tohle |----------| je 20cm.

hodnocení

A víš jak se pozná špatný řidič? Když mu navigace napíše: Po 100m zastav a nechej mě vystoupit!

007cz
23.09.24 22:07
hodnocení

3x

ben®
hodnocení

2x
Dobrý den, "Deset let jsem omylem brala místo antikoncepce antidepresiva. Teď mám šest dětí a je mně to úplně jedno." Zdravím!

hodnocení

2x

- Zlato, sundej si kalhotky, přijde opravář na tu pračku...

- Cože?! My už zase nemáme peníze?

- Myslím ze šňůry v prádelně *sok*

liska5
hodnocení

2x

Vtip to sice není, ale má to ten potenciál. Náš mladej /vnuk 7 let/ si včera rozbil o hlavu vajíčko. Přišla jsem, když mu zrovna myli hlavu. Na dotaz: prosímtě, cos blbnul?!?, zareagoval zasněným : To byl můj životní sen!

14.07.24 15:08

*haha*

19.07.24 08:29
hodnocení

2x
Dáme nový vtip? #14
Dáme nový vtip? #15
Dáme nový vtip? #16

20.07.24 19:33
hodnocení

2x
Dáme nový vtip? #17

28.08.24 01:37
hodnocení

2x
hodnocení

:-D Chvilku mi trvalo, než mi to došlo. Hezký vtípek.

hodnocení

2x

Tohle není vtip. Foceno před týdnem v Kauflandu.

Z našeho regionu: Bacilli - Sicilian lemon.

Kdepak Královec, Sicilie je náš přístup k moři :-D.

Dáme nový vtip? #21
ben®
amper - Čech všude bratry má aneb Tam, kde hynuli sobi, Čech se přizpůsobí .

...Čech se přizpůsobí ...

ben®

youtu.be/...

ben®
hodnocení

2x
Dobrý den, tak to se opravdu povedlo . Zdravím!
d39-a.sdn.cz/...
007cz
Jen ať si hulí alespoň jich bude míň.
ben®
007cz - ano, hulí a k sobě se tulí .

07.10.24 13:42
hodnocení

2x
Dáme nový vtip? #22
Dáme nový vtip? #23
Máme si to přeložit? Já umím "po Anglicku" možná tak zmizet

Doutnak.

O nic neprichazis. Je tam jen doslovny popis toho, co je na obrazku.

V prvnim pripade, ze z fota zivani udelalo zapadajici slunce monstrum chrlici ohen.

V druhem pirpade, ze kluk ukazuje psu vyukova videa trenovani psu, jelikoz, kdyz rekl tatovi, ze se chce naucit trenovat psa, tak mu tata rekl, ze na youtubu je hodne videi s danou tematikou.

ben®
axus - @elisa24 si neuvědomila, že značné procento uživatelů této poradny mělo ve škole povinnou ruštinu .

To sice jo, mnozí z ní i maturovali (vč mě) ale to ještě neznamená, že nejsou schopni se naučit žádnému dalšímu jazyku, že ..

ben®
promon - skoro se zdá, že reagujete na můj komentář . A jinak - dneska nemám na Vaše hloupé útoky náladu. Najděte si někoho jiného. S tou Vaší maturitou je to dobrý vtip a do této rubriky se hodí .
Já měl němčinu..;) A mám už dloouho v plánu se naučit dalšímu jazyku..

Jste příliš, příliš vztahovačný, Bene. Pokud považujete za hloupý útok pouhé konstatování, že v naší populaci jsou i tací jedinci, co ovládají několik cizích jazyků, tak je mi Vás skutečně velice líto. *smich*

08.10.24 13:31

Oprava *frajer*

Dáme nový vtip? #24
Dáme nový vtip? #25

Elisa, moc šikovná a děkuji.

hodnocení

2x

Farář na mši: "Drazí věřící, mám pro vás jednu dobrou a jednu špatnou zprávu. Dobrá je, že už máme dostatek peněz na opravu kostela, ta špatná je, že peníze jsou zatím ve vašich kapsách!

jendad
15.05.24 14:19
hodnocení

1x
Dáme nový vtip? #29

hodnocení

1x

Řidička-Starší žena: Nějaký problém, strážníku? Dopravní policista: Ano paní. Obávám se že jste jela příliš rychle! Starší žena: Aha, rozumím. Dopravní policista: Můžete mi dát váš řídičský průkaz? Starší žena: Ráda bych, žádný ale nemám. Dopravní policista: Vy nemáte řidičský průkaz? Starší žena: Ne. Sebrali mi jej před čtyřmi lety, když jsem řídila podnapilá. Dopravní policista: Rozumím...Můžete mi ukázat doklad o registraci vašeho vozidla. Starší žena: Nemohu. Dopravní policista: Proč ne? Starší žena: Toto auto jsem ukradla. Dopravní policista: Ukradla?Starší žena: Ano, a majitele jsem zabila a rozčtvrtila. Dopravní policista: Co jste udělala!? Starší žena: Pokud se chcete přesvědčit, je v igelitovém pytlli vkufru . Dopravní policista zírá na ženu, pomalu couvá od jejího auta a volá vysílačkou posilu. V pěti minutách je kolem jejího vozu pět policejních aut. Policejní důstojník se pomalu přibližuje k jejímu autu a ruku drží na pistoli napolo vytažené zpouzdra. Policejní důstojník: Paní, můžete prosím vystoupit z vozu!Žena vystoupí zesvého auta. Starší žena: Nějaký problém, pane? Policejní důstojník: Tady můj kolega říká že jste ukradla toto vozidloa zavraždila jeho majitele. Starší žena: Zavraždila majitele? To myslíte vážně?! Policejní důstojník: Ano, mohla byste prosím otevřít kufr vašeho vozidla. Žena otevře kufr auta a ukáže že je úplně prázdný. Policejní důstojník: Je to váš automobil, paní? Starší žena: Ano, zde je doklad o jeho registraci. Policejní důstojník je šokovaný. Policejní důstojník: Kolega říká že nemáte řidičský průkaz. Žena se chvíli hrabe ve své kabelce, vytáhne řidičský průkaz a podá jej policejnímu důstojníkovi. Policejní důstojnik si jej, již s úsměvem, prohlíží. Policejní důstojník: Děkuji vám paní. Jsem ale zmaten. Dopravní policista mi řekl že nemáte řidičský průkaz, že jste vozidlo ukradla a že jste jeho majitele zavraždila a rozčtvrtila! Starší žena: Vsadím se že ten lhář vám také řekl že jsem jela příliš rychle.

NEZAHRÁVEJTE SI S POSTARŠÍMI DÁMAMI !

Dáme nový vtip? #32
Dáme nový vtip? #33

kdosi
hodnocení

1x

Vždycky, když má žena říká "Nemám co na sebe!"

Odpovídám "V tom se mi líbíš nejvíc!"

hodnocení

1x

Jeden aktuální vtip.
. .
Strážný podává hlášení:
Nic se nestalo, jen kluci u brány zlomili násadu od lopaty.
Od jaké lopaty?
No co s ní zahrabávali rygol.
Jaký rygol?
No tu díru u druhé brány, aby tam šlo jezdit.
Kdo tam jezdí?
No hasiči, co přijeli hasit muničák.

26.09.24 13:14
hodnocení

1x
Dáme nový vtip? #37
Dáme nový vtip? #38
Dáme nový vtip? #39

hodnocení

1x

Jeden pro fajnšmerky.

Dáme nový vtip? #41

hodnocení

Potkají se dva dědci:"Kde jsi byl na dovolené? Bylo fajn?" "Jo jo bylo moc dobře. Byli jsme tam jak teče ta řeka a vzadu jsou hory a za nimi je to moře." "Jak se to tam jmenovalo?" "Nějak tak, jak je ta rostlina, má trny a nahoře květ?" "Růže." "Ahá už vím! Růžo, kde jsme to byli na dovolené?" *smich2*

08.06.24 18:23
hodnocení

Dáme nový vtip? #48

Tak když jsme u těch zubařů, tak jeden hodně starý...

Doktor říká pacientovi: "ten kaz je hodně veliký, to budu muset vrtat hluboko, až na nerv"

A pacient odvětí: " No, tak to si dáte, pane doktore, já mám totiž nervy v prdeli".

Taky dobrý *smich* Asi už jsem to určitě někde slyšel..ale dobrý..
kdosi

Když zubaři, tak zubaři :)

Přijde kostlivec k zubaří, ten se na něj podívá a povídá: "Cožpak o to, zuby dobré, ale ty dásně, ty dásně!"

liska5

To příjde mladá žena do zubní ordinace. Sedá s obavami do toho křesla a povídá: Řeknu Vám, pane doktore, já bych raději rodila. Doktor: Tak se rozmyslete, ať vím, jak to křeslo nastavit.

16.06.24 08:27
hodnocení

Dáme nový vtip? #49
16.06.24 18:22

hodnocení

0x

No asi pokus o vtip.*nevi*

Dáme nový vtip? #52

24.06.24 08:45
hodnocení

Dáme nový vtip? #53
nov

*haha**palec2* Ten se tedy povedl!

jiofa
hodnocení

0x

Novinka. Stříbrný prstýnek s "českým granátem".

Dáme nový vtip? #56

hodnocení

0x

Rok se s rokem sesel, uz je tu zase zari a Vanocni sezona je v plnem proudu.

Foceno vcera - 23.9.

Vtip je to ale spise spatny.

Dáme nový vtip? #60
Dáme nový vtip? #61
ben®
axus - takových obrázků z ciziny je plný internet, ale kde je ten vtip jsem nepochopil. To jakože koncem září je na přípravu Vánoc brzo? Nebo ta nabídka se Vám zdá moc velká? Je to ohyzdný kýč, ale to vtipné moc není.

Hele, jak se musi vtip vysvetlovat, tak to stoji za prd. A to plati i pro spatne vtipy. Ale specialne pro Tebe, Bene. Ano, tento spatny vtip spociva v tom, ze uz v zari se tlaci vanoce. Zaroven to volne navazuje na (ne)vtipnost fotky dubnoveho Mikulase v uvodu tohoto vlakna.

ben®
axus - rozumím a ohledně vysvětlování vtipů souhlasím. Nechtěl jsem prudit, význam jsem tedy pochopil správně a nyní už mám jistotu. Mimochodem, vzpomínám si na dobu, kdy v zimě byl výběr letního zboží větší a toho zimního zase v létě (plavky se lépe kupovaly v zimě, běžky v létě) .
hodnocení

To není žádný vtip. Konec září a nikde nejsou čokoládové koekce. Jsem z toho dost nesvá. *hej*

hodnocení

0x

Ahoj! Právě k Tobě jdu. Až Tě navštívím, určitě skončíme v posteli. A ručím za to, že z toho, co s tebou udělám, se zapotíš. Tvá chřipka

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]