Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rána do hlavy

Od: hlava44 odpovědí: 7 změna:
Dobrý den,
Včera jsem montoval stroj a jak jsem se zvedal tak jsem se praštil do hlavy nahoře v předu o hranu železa. Při raně to zabolelo pak mě občas v tom místě pobolivat. Ale bouli tam nějak velkou nevidím. Můžu krvácet do mozku? Mám jet na CT?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Ano, bo už vám to začíná lezt na mozek.
A ještě bych vám doporučil si pořídit nějaké ochranné pomůcky. Bo po všech těch ranách do hlavy a různých částí těla, co jste nám tu za těch pár posledních měsíců popsal, bych se ani nedivil.

hlava44
hodnocení

To jste mě teda moc nepotesila.
hlavaxxii

Ani já vás nepotěším.

pokud máte něco s hlavou, po úraze, tak akutně můžete jít na pohotovost, tam vám napíšou CTčko.

ben®
hodnocení

0x
Dobrý den, skoro bych řekl, že jen tak "z ulice" (bez odeslání na toto vyšetření lékařem) si osoba na CT ani sama dle svého uvážení zajet nemůže, resp. nevezmou Vás a pojedete tam zbytečně. Skočte se poradit s praktickým lékařem. Zdravím!

id
hodnocení

0x
Po vašich otázkách je to možné, že opravdu máte mozek v předu na hlavě,jak popisujete úraz. Pak se nedivím vašim zmateným dotazům.

hlava44
hodnocení

Tak nejsem zmatený

liska5
hodnocení

0x

Pokud jste nezvracel, dobře viděl, byl orientovaný a nebrněla Vás některá končetina, tak jste v pořádku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]