Dobrý den dokaž mi někdo prosím vysvětlit co se děje v tomhle textu nebo jaký je tam děj? Děkuji Muž s culíkem se vrátil z práce v botách Zosie a v pondělí měl nohy po celém bytě v kuchyni a viděl jsem tam jeho ženu, jak vaří polévku, tak jsem se jí zeptal, co se děje, a ona na ni začala řvát. polévka je viděla, pak je strčil dovnitř a praštil ho culíkem a křičel kurva a pak šli do obýváku, tam se zahřál a chvíli si vzal svetr a chtěl se dívat na televizi, ale ano, žena příběhla, někdo přišel s miskou polévky a polévku přes něj hodil, byla horká a hořká. S jeho culíkem byla na posteli polévka a on na ní spal s culíkem šíleně vysoko a plnou pusou, slyšel, jak všechno jde dolů ano utekl z mého bytu a pak dostal koně a bolela ho hlava, pak za volantem a já vypnul televizi a rychle běžel na chodhu ala já tam tak rychle nebyl, napustil si vanu a skočil si do ní ochladit tělo, jak ho spálila polévka, pak se oblékl a rychle šel k doktorovi, kde S prací už jsem byl na druhém místě. Majitel, který měl těžké popáleniny a bolelo ho v krku, ho po návratu našel, nevěděl, co si s bolestí počít. Přišla k němu žena, která tam vařila, praštila ho do hlavy, zalila krví a pak ho vyhodila na chodbu, protože nedokázal odpustit, co mu udělal..
Přijde mi to, jako když postižený se ptá na to, co zahlédl v televizi.
Některým holt není dáno převést své myšlenky do vět a věty do písmen... Umí to zatím jen zlomek druhu homo sapiens sapiens. Žádný jiný druh na Zemi to neumí.
Anebo je to nějaká KONina. Když dotyčný neupřesní KONtext.
u - ano, bez upřesnění/kontextu nelze odpovědět přesněji. Může to být legrace, úmyslný blábol, popis snu/snů, textová hádanka, fantazie, přání nebo nedostatečné rozumové vybavení/schopnost vyjadřování autora tohoto textu. Tazatel nám to jistě vysvětlí.
janr
Tenhle text sa našiel náhodne na internetu a proste som nemohl popiť tak som chcel zeptať náhodný Mima nechápe O čom to je pretože ja tomu nerozumiem Proste to vypadá že tam niekto prišiel do bytu a nakáže na mohol spaľovala polievkou či čo a bolo v krku a tak niečo proste neviem jako Kde by tam bol jeden problém zapnúť druhým
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.