Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mají vaše děti dělené hodiny na 2. st ZŠ?

Od: koumi

Ahoj, jak to máte s výukou vašich dětí v předmětu ICT na druhém stupni ZŠ (aktuálně v rámci nové informatiky, start v roce 2023)? Ve kterém ročníku mají výuku v rámci půlené třídy a v jakém případně výuku jako celá třída cca 30 žáků?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
U nás na všech základních školách mají hodiny společně, nedělené. I za mě to tak měli.

liska5
hodnocení

0x

Někde se dělí, když je v učebně málo PC a doprotivky lze dát třeba jazyk.

111®
hodnocení

0x
Nepochopil jsem v čem je problem dělené hodiny.
liska5

Pracovat s polovinou je pro žáky i učitele výhodnější v každém předmětu.

111®

Ptal jsem se tazatelky v čem má problém...tak proč odpovídáš?

Tazatelka nepíše, že s tím má problém, tak proč se na to ptáš?
111®

zajímá mne proč to řeší...tedy proč se ptá..

liska5

Asi si dělá nějakou statistiku, aby měla argumenty, že jinde to mají jinak...

silverfish003*
hodnocení

0x

My jsme nebyli dělení na druhém stupni, ale byli jsme dělení ve čtvrté a páté třídě (bylo nás hrozně moc) - na dvě skupiny. Od šesté třídy jsme pak byli rozdělení na samostatné třídy. Taktéž nevím, proč to tazatel řeší, je to úplně běžné, není v učebnách dostatek míst, tak se řeší takto.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]