Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mají vaše děti dělené hodiny na 2. st ZŠ?

Od: koumi odpovědí: 9 změna:

Ahoj, jak to máte s výukou vašich dětí v předmětu ICT na druhém stupni ZŠ (aktuálně v rámci nové informatiky, start v roce 2023)? Ve kterém ročníku mají výuku v rámci půlené třídy a v jakém případně výuku jako celá třída cca 30 žáků?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
U nás na všech základních školách mají hodiny společně, nedělené. I za mě to tak měli.

liska5
hodnocení

0x

Někde se dělí, když je v učebně málo PC a doprotivky lze dát třeba jazyk.

111®
hodnocení

0x
Nepochopil jsem v čem je problem dělené hodiny.
liska5

Pracovat s polovinou je pro žáky i učitele výhodnější v každém předmětu.

111®

Ptal jsem se tazatelky v čem má problém...tak proč odpovídáš?

Tazatelka nepíše, že s tím má problém, tak proč se na to ptáš?
111®

zajímá mne proč to řeší...tedy proč se ptá..

liska5

Asi si dělá nějakou statistiku, aby měla argumenty, že jinde to mají jinak...

hodnocení

0x

My jsme nebyli dělení na druhém stupni, ale byli jsme dělení ve čtvrté a páté třídě (bylo nás hrozně moc) - na dvě skupiny. Od šesté třídy jsme pak byli rozdělení na samostatné třídy. Taktéž nevím, proč to tazatel řeší, je to úplně běžné, není v učebnách dostatek míst, tak se řeší takto.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]