Nejste přihlášen/a.
1. vekteré obci v čr roste památný dub?
2. jak se říká tradiční skotské vlněné kostkované látce?
3.kde objevili před 5000lety výrobu přírodního hedvabí ze zámotků bource morušového?
1. stadice , neumětele petuci? dub
2. tartan, pepito koverkot? skotská látka
3. persie, indie, čína ,? bavlna
Pane Karoloku, nechci se Vás dotknout, ale myslím si, že jste dávný tazatel @karlosdos, který tady pokládal vcelku naivní a dost nesrozumitelné dotazy ze soutěžních časopisů.
Neumíte ovšem ani své požadavky pořádně opsat. Opravím Vás:
1/ to Vaše stadice neumětele petuci dub? znamená v češtině: v které obci roste památný dub, pod nímž podle pověsti prala prádlo Božena, jež okouzlila knížete Oldřicha?
Možnosti: a/ ve Stadicích
b/ v Neumětelích
c/ v Peruci
Když chci poradit, aspoň opíšu jasně a srozumitelně dotaz. Aby lidé netápali. Ty dva další dotazy máte zpotvořené úplně stejně. Pokud chci radu, musím umět vysvětlit, co chci. A ne napsat slátaniny.
Potom stačí zatápat ve svých školních vědomostech. Pokud jsem tehdy zrovna náhodou dávala pozor a nezlobila, vyloupne se to v paměti takřka samo. Vylouplo se. Ony ty soutěže nejsou kvůli tomu, abyste vyhrál hotovost, ale proto, abyste si bystřil paměť. To musíte ale dělat sám, to za Vás nikdo neudělá. A věřte, to je opravdu daleko víc, než si nechávat poutze radit v touze vyhrát. Jaga.
Ano , máte pravdu , já to trochu umím s počítačem , manželka luští PŘEKVAPENÍ a dá mi to na papírku , ať se na to zeptám v poradně. Potom vypadám jako hlupák , protože to přepíšu , tak jak mi to dá .
Nevychází mi tam ta bavlna , dal jsem Indii a bylo to špatně potom Persii , nakonec to bude opravdu Čína.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.