Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevím si rady

Od: majacz odpovědí: 4 změna:
jsem žačka základní školy a ve třídě je jeden kluk kterého miluju a nevím jak mu to říct. Zároveň se chystám na osmileté gymnázium a nevím jestli mě miluje i on .
Další problém je že kamarádka toho kluka miluje taky a též se chystá na gymnázium.
A já se bojím aby kdybych odešla tak už ho skoro nikdy neuvidím. Nebo jestli mám zůstat na základce a dát tomu šanci déle. Prosím poraďte.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Chystání se na gymnáziu máš jako motivaci a dobrou záminku, jak mu říct alespoň o kontakt (pokud ho teda nemáš) a zavést nějaké pravidelné třeba chození ven.

hodnocení

2x

Urcite kvuli klukovi nezustavej na ZS. Chapu, ze laska je slepa, ale vyber skoly muze vyznamne ovlivnit celou tvou budoucnost. Snaz se byt v tomto racionalni.

Kdyby Te on mel rad a vedel by, jakou blbost se kvuli nemu snazis udelat, urcite by Te sam rekl, ze je to hloupy napad.

-

Zakladoskolske zalaskovani je fajn, jestli jses ale chytra holka, jako ze asi jo, kdyz se chystas na gympl, musi Te byt jasne, ze takovahle zamilovanost nema budoucnost.

Urcite se Ti po nem bude styskat, to je jasne. A mozna si budes nadavat, ze si nezustala. Ale fakt se snaz zapojit rozum.

hodnocení

2x

Něco jiného je milovat a něco jiného je, když se Ti chlapec líbí, je Ti sympatický. Není to jedno a totéž. Neměla bys tuhle náklonnost nazývat "milováním" milování je o něčem jiném. Pokud by i tys byla chlapci sympatická, jistě by Tě pozval na schůzku, na zmrzku, nějak Ti svou náklonnost projevil. Když to nedělá, asi nejsi právě podle jeho gusta.

Vzpomínám - někdy kolem roku 1966 jsem se také "zamilovala" do spolužáka, o 2 roky staršího, než jsem byla já. Ten chudák o tom ale ani nevěděl. A já si říkala: co bude, až vyjde školu? A já tady ještě 2 roky budu, nebudu ho už vidět...to nepřežiju...*plac*

Vyšel, naše cesty se rozdělily. Dlouho jsem ho neviděla, víc než 50 let. Až nedávno - u doktora. Nepoznal mě. Je z něj 72 letý dědík, jako většina v jeho věku. Žádné kouzlo, žádné charisma. A já si říkala: Co se mi na něm tehdy tak líbilo? Vždyť je to jen dědek. Asi jsem na chvilku zapomněla, že už i já jsem babka.*smich*

Tak mu nic nedávej najevo, nepodbízej se. Pokud se mu líbíš, přijde sám na to, kde, kdy a jak se spolu sejít. Nejhorší je, když se dívky vnucují. Jaga.

tak
hodnocení

0x

Tak pokud je dotaz myšlen vážně: teď si představ, že by si zůstala na základce, nešla na osmileté gymnazium a pak by si viděla, že ten tvůj vyhlédnutý se vede za ruku s jinou a možná na tebe si ani v duchu nepomyslel. A co je hlavní, kdyby tě i on miloval, jak ty se vyjadřuješ, nebo si aspoň na tebe myslel, tak to by si už také dávno vypozorovala. A co rodiče, na ty kvůli takové nedomyšlené věci nemyslíš? Nesmíš být naivní, ty mysli na svou budoucnost, určitě na to gymnazium máš. A taky by si nešla přece na to gymnazium někam do Austrálie, že by jste se už nikdy neviděli.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]