Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chtěl bych přednášet, ale nevím, jak na to

Od: fx0eer odpovědí: 2 změna:

Ahoj.

Objevil jsem se tu, protože potřebuji radu ohledně přednášení :D. Jedná se o to, že bych chtěl si vytvořit přednášku na téma, které by pojednávalo o IT, internetu a podobných tématech. Nejspíše by šlo o přednášku, která by pojednávala o temné stránce internetu, co vše se může tedy internetem šířit, jak se zabezpečit a poukázat tak méně znalým to, co se může i jim stát.

Nejsem sice dospělej, je mi 16 a jsem na střední v IT oboru (1. ročník), ale snažím se ve volném čase zajímat o vše možné. Snažím se různé informace ověřovat a mám tedy i negativní zkušenost s tím, co se může dít na netu, ať už od sebe, či od druhých, které znám. Pohlížím na věci nějak prakticky a chci tedy i předávat to vše jiným, jen mi jde o začátek.

Jde mi tedy hlavně o to, abych věděl, jak zaujmout a hlavně, kde tuto přednášku zahájit. Jednalo by se v okolí Brna (pokud by někdo znal místo v okolí). Zatím jsem neměl nějaké to štěstí, ale doufám, že se mi podaří oslovit a udělat si patřičné podklady.

Případné otázky zodpovídám, není problém :).

Díky, fx0eer.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

smode2
hodnocení

2x

Na živé přednášky bych se na tvém místě nyní nesoustředil. To vyžaduje zbytečně velké vstupní investice jako jsou reklama či pronájem sálu. A ani tak nevíš zda zaujmeš dostatečný počet diváků, aby se to vyplatilo. Navíc lidé dost živé přednášení opouštějí a čím dál více z nich spíše sedí u pc. Soustředil bych se proto nyní na zajímavý videoobsah například na youtube. Vstupní investice velmi malá (kamera+mikrofon) a tam si můžeš vyzkoušet, zda bude o tvá témata větší zájem. Pokud ano, nebude už problém uspořádat živé setkání *palec*

ben®
hodnocení

1x
Dobrý den, viz odkaz. Je to trochu z ruky, ale zase posluchače budete mít jisté (a jestli budete hovořit anglicky, tak navíc pochopí i obsah přednášky). Zdravím!
idnes.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]