Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Body count?

Od: adys odpovědí: 4 změna:
Jaky mate nazor na tema dnesni doby - body count? Tedy pocet lidi, se kteryma dotycny spal? Mi to prijde dost divne, ze nekteri rikaji ze maji v 18 bodycount treba 30.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Asi takhle. ;)

divnos
hodnocení

0x

Divné mi přijde, proč řešíš "některé"? K čemu ti ta informace je? Klasicky U kluka to viděl dvěma a u holky vynásob dvěma, se říká.

fanny
hodnocení

0x
Mě na tom nepřijde nic divnýho. Pokud to má rád/a a nikomu tím neubližuje, tak proč ne. Furt lepší vyblbnout se za mlada, než mít pak pocit, že o něco přišli. Až budu mít dítě, asi budu mluvit jinak, ale teď to nijak neodsuzuju.

kdosi
hodnocení

0x

Doktor vyšetří pana Nováka a povídá: "Na svůj věk jste na tom ještě velice dobře."

Pan Novák: "No ale když slyším všechny ty historky, co v hospodě vyprávějí moji vrstevníci ..."

Doktor se usměje: "A co vám brání v hospodě taky vykládat historky?"

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]