Nejste přihlášen/a.
Ahoj, shanim sablonu na zivotopis, ktera by po mne nechtela na konci zaplatit... jiz jsem vyplnila zivotopisy asi 4 a pokazde to po mne chtelo na konci zaplatit, coz si nemohu nyni dovolit... nejake tipy na to, kde najit sablonu zdarma?
Ahoj, bude vypadat lépe, když si ten životopis uděláš sama. Když budeš mít nějakou fancy šablonu, každému dojde, že jsi něco někde jen vyplnila a vyplivlo Ti to hezký životopis. Také nepíšeš v čem šablonu. Já mám třeba takovou decentní v LaTeXu - nějakou staženou jsem si upravila, něco jsem si přidělala (můžu poslat, kdybys měla zájem). Inspiruj se šablonami - jak grafikou, tak hlavně obsahem, něco v tom svém životopise použij, ale nepřeplácávej to a předveď tím i své dovodnosti, že si umíš sama udělat životopis.
Co pamatuju, tak šablony (mimochodem dost příšerné) životopisů jsou v mordu odjakživa i s průvedcem, ale vlastně ani nevím, jestli ještě, protože tohle jsem zkoušel naposledy někdy v minulém století, když jsem si s tím hrál.
Struktorovaný životopis stvoříte snadno, jestli jako tabulku nebo jako odstavce s tabulátory je celkem jedno. Z toho online vyplňování víte, co se asitak do životopisů požaduje, tak v čem je problém ty samé věci nastrkat do dokumentu ve svém textovém editoru. Platit za to někomu je podle mě zvrhlost (teda hlavně je zvrhlost chtít za to od někoho platit).
Přikládám dva screeny, jeden z ms mordu a druhý z lo writeru, oba tyto kanceláčské programy mají několik šablon na životopis, nezkoušel jsem je, v tom mordu bývaly dost divoké. V tom writeru vypadá normálně, jen bude možná potřeba to přepsat do češtiny, což snad neni problém.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.