Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zivotopis fotka

Od: dory odpovědí: 6 změna:
Ahoj, chtela jsem se zeptat, jaky mate nazor na pridavani fotky do zivotopisu? Mne osobne to prijde strasne zvlastni, ale kazda sablona online to tak ukazuje… pisu zivotopis poprve a tak nevim, jestli to je neco, co de opravdu vyzaduje - dekuju

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ahoj, není to příjemné, ale můžeš tím získat náskok (nebo alespoň neztratit krok s ostatními kandidáty). Někdo dostane kupu životopisů a musíš něčím zaujmout, aby si ho pořádně přečetli - fotka je dobré "lákadlo".

smode2
hodnocení

0x
Nic se nevyžaduje. Pokud ji tam ale nedáš, počítej že s vysokou pravděpodobností vyberou někoho, kdo ji přidal.

hodnocení

0x
Zaměstnavatel se nesmí ptát na věk.
No a jedna fotka řekne své.

dory
hodnocení

Moc dekuji za rady, zkusim tedy najit ci poridit kvalitni profesionalni fotografii! Kdyby nekdo mel jine dobre doporuceni, co do zivotopisu zaradit, urcite to uvitam

liska5
hodnocení

0x

Oni si tak snáze vybaví, který je který žadatel, když je třeba spatří jedinkrát a dál pak s nimi jednají už jen telefonicky. Viděla jsem kdysi u zástupkyně na škole několik žádostí zájemců o přijetí na určitou aprobaci a u těch archů byly připojené fotky. Připadlo mi to rozumné.

hodnocení

0x

Ono asi také bude záležet na jakou pracovní pozici se dotyčný desílatek životoposu uchází! Třeba takový tesař, zedník , či obsluha lisu v v továrně toto neřeší, ale třeba pokud chce na nějakou pozici v bance , úřadu,nebo třeba prodejce kosmetiky- tam to může být jiné a foto žádoucí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]