Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výhra v kurzovém sázení

Od: smutnyhrdina odpovědí: 6 změna:

Dobrý večer mám takovej menši problem radost i starost vyhrál jsem na kurzovém sazeni 12000kč 120tisic tak jsem sto tisic vybral a 20si tam nechal že budu dál vyhrávat naivne jenže par proher 3-5 fuč pak dalši a dalši a 20tisic bylo fuč trapí mě to ale zaroven si řikám dobrejch 100tisic výhra ne?a mám strach jak o tom premyšlím že tam budu sázet i ten zbytek chtěl bych se toho zbavit zaroven je mě líto těch 20tisic takže bych chtěl skončit a bejt rád za paradní výhru sto litru ale sere mě tech 20tisic řikám si nahraju je a pak skončím přitom to bylo hrozná smula vždy v poslední sekunde dali koš prostě o blbej koš a postupne 20tisic fuč ale sto tisic mám doma ale mám strach že je tam začnu postupne dávat a tak prosím o nějakou radu děkuji moc všem...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pavkazji*
hodnocení

0x

Takhle to začíná a jen málokterý sázkař přizná: ano, jsem závislý.Buďte rád že máte sto litrů a pryč od toho a nebo léčba.

neo4440
hodnocení

0x

V životě přijdeš o víc než 20 000 kč.A těch zbylých 100 táců si nech nikdy nevíš kdy se ti budou hodit.Vžádným případě nevsázet ZNOVA.*bum*

smutnyhrdina
hodnocení

pravě že si řikam ok jsem blbj ja prohral 20litru ale zas sto je taky dobrý a bylo to štestí a nechci bejt jak ostatní vyhrát porohrát a pak bejt v minusu ale furt mě to jede v hlavě a mám strach že pak podlehnu že chci i tech 20zpátky prostě gemler ale nechci bejt n:-ú

neo4440

Stejně je potom nevyhraješ *stop*

smutnyhrdina
hodnocení

člověk vyhraje a chce vše ikdyž to vyhral ale máte pravdu lepší oželit 20tisic a mít sto a vzít si s toho něco než skončit na nule plus dotovat

kangaroo*
hodnocení

0x

Trochu mi uniká smysl. Jestli jsi začal na 20-50000Kč a vyhrál s vkladem 100000Kč, tak jsi pořád vyhrál a těch -20000Kč to k tomu patří. Až prohraješ zbytek, tak si teprve říkej jaký jsi hl*pák *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]