Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obarveni chloupků

Od: samuel odpovědí: 2 změna:
Zdravím , pánové nevíte zda se dá obarvit chmýří jak rostou vousy , mám v prostred takový menší průhledné chmýří jak je knírek jinak všude vpoho roste , tak mě napadlo je obarvit , kdyby to slo třeba barvou na vousy nebo tak něco , zda mate nějaký rady či zkušenosti prosím podělte se ,děkuji :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tak není problém. To si tak zadám do googlu "Barva na vousy"a ejhle

upravse.cz/...

Jenom tak nějak nechápu, to se barví co druhý den, nebo jak?

Bo když si vezmu jak rychle vousy rostou.*nevi*

samuel
Ano o tom vím , ale přeci jen kdyby vousy ale ty průhledné chloupky zda to bude fungovat , případně nějaký zkušenosti s tím než to zkusím , proste ve středu to nechce růst mám tam jen takové malé průhledné chloupky a jelikož nosím knír tak bych rad obarvil ten stred aby alespoň trochu to ladilo :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]