Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co to může být

Od: swuud91 odpovědí: 7 změna:
Chci se zeptat co je to za Kámen děkuji.
Co to může být
Co to může být #2
Co to může být #3

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

3x

Černé sklo? Něco přetaveného, co třeba bylo ve strusce, kterou se sypaly rozměklé cesty.. Je to křehké? Těžké? Co tam bylo za výrobu v okolí?

Vltavíny v Plzni snad né. Střední, max. horní Povltaví ano. Ale ty mají nazelenalou barvu a jsou lehce průsvitné.

amperr
hodnocení

2x

Najdi 7 rozdílů ;)

Kdepak jste to našel?

lovecpokladu.cz/...

swuud
Borská přehrada v Plzni.

swuud
hodnocení

0x
Borská přehrada v Plzni
swuud
Při hledání na internetu pomocí fotek jsem zjistil že to může být vltavín, meteorit a asi 3 možnosti teď nvm ty názvy. Nechci se strapnit kdybych stím šel k odborníkovi a on mi řekl že je to jen kus šutru xD

swuud
hodnocení

0x
Když k tomu přiložím magnet tak se přitahuje. Váží 21g a křehké to není.
liska5

Tak je v tom nějaké množství přetavené oceli. Pořád mi to směřuje k té strusce. Prostě důsledek lidské činnosti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]