Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit SIM kartu T-Mobile (samoobsluha)

Od: bibiana odpovědí: 7 změna:
Zdravím, kde si můžu koupit snímku od T-Mobilu bez toho, aniž by mě vyrušoval prodavač? Nějaká samoobsluha. Vím, že kdysi símky prodavali.v Albertu ale už to tam není. Díky.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Přijdu do T-Mobile.
Dobrý den, chci vaší předplacenou SIM.
Máte ještě o něco zájem? ...Ne, děkuji a na shledanou.
Jak jednoduché.;)

bibiana
hodnocení

To jste špatně pochopil otázku. Já si chci v klidu vybrat, třeba i 10 minut, bez toho aniž by na mě prodavač blbě čuměl a ptal se, co tak dlouho vybírám. Ptám se na SAMOOBSLUHU.
A v samoobsluze na vás pokladní blbě čumět nebude?
Ale prosím, můžete vybírat celý den.
m.alza.cz/...

A co jako prosím chete vybírat? Vím co chci a nezaleží na čísle tak není co řešit, vezmu první , druhou nebo třetí a je hotovo.Mají v Albertu, Penny, Kauflandu + sposta dalších super a hyper , mimo prodejen daného operátora.

bibiana
hodnocení

Právě že mi záleží na čísle. Proto si ho chci v klidu vybrat. V takové Bille kdysi měli SIM karty u pokladny a než člověk přišel na řadu, tak měl čas si v klidu promyslet, jaké číslo si vybere. Zatímco v již zmiňovaném T-Mobile sice mají větší výběr, nicméně kdysi dávno jsem tam něco kupovala a pokladní na mě: Co tak dlouho vybírám? A hned člověku vnucují paušál. Škoda, že to v té Bille už není. Ani v Albertu.
doplněno 23.03.24 14:42: Nechápu, kterému člověku když vybírá své nové číslo pro X let, nezáleží na čísle.
Tak prozradíte o jaké tel. číslo máte zájem.
Pokud o nějaké zlaté, tak máte smůlu.
I když, můžete kouknout na některé bazary, kde jsou taková čísla k prodeji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]