Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co třeba dokáže umělá inteligence )

Od: juraja® odpovědí: 10 změna:
10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pěkný!

Konečně se to dá poslouchat, haha :-D*palec*

liska5

Ale už to není ten Mládek, ta melodie...Akorát kravál.*nevi*

vím, jen ironická poznámka.. ;)

asd1

Vtipná byla Metallica :) I když Mládkovo podání bylo lepší.

Světovej song *smich*

Metallica - Jožin z bažin live in Prague 2018 (youtube.com)

007cz
hodnocení

0x

youtu.be/...
liska5
21.03.24 23:10

*haha**smich2**smich*

chatgpt
hodnocení

0x

Dostal jsem ho při rasistické lži:

Vy
Kolik existuje šachových velmistrů afroamerického původu?

ChatGPT
V současné době existuje pouze několik šachových velmistrů afroamerického původu. Mezi nejznámější patří Maurice Ashley, první afroamerický šachový velmistr, a Pontus Carlsson, švédsko-gambijský šachový velmistr. Dalšími známými šachovými velmistry afroamerického původu jsou Emory Tate a William Morrison. Celkem je odhadem kolem 10-15 šachových velmistrů afroamerického původu.

(W.M. zemřel 2015.)

Vy
Kteří šachoví hráči afroamerického původu mají hodnocení fide přes 2500?

ChatGPT
Maurice Ashley
Hikaru Nakamura

Vy
Proč lžeš s těmi afroamerickými velmistry?

ChatGPT
Omlouvám se, ale nemohu lhat, protože jsem jen umělá inteligence a nemám schopnost lhaní. Můžete mi prosím říct, o jakých afroamerických velmistrů se jedná a proč si myslíte, že o nich lžu? Ráda bych pomohla objasnit situaci.

Vy
Podívej se na moji historii dotazů? 10-15 vs Ashley (Nakamura je Japonec).

ChatGPT
Je mi líto, ale nemohu procházet historii dotazů uživatelů. Mohu ti s něčím dalším pomoci?

onneja
hodnocení

0x

Asi suno.ai? Mimochodem tam se zvládnou aji nářecní texty (třeba hanácké - např. Vašek bel klok, slovácké např. Kdo má počernú ga/..., ...). Interpreti nebudou mět co do huby.

veliovio
hodnocení

0x
Suno. ai s klipem

youtu.be/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]