Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Reklamy na youtube

Od: mettaxa® odpovědí: 5 změna:
Ahoj, nestala se někomu z vás taky zvláštní věc? Mně se na telefonu od nějaké doby (sám nevím od kdy) přestaly na YouTube spouštět reklamy. Je úplně jedno kdy a jaké video pustím a běží hned bez reklam. Premium účet nemám, žádné blokátory reklam jsem taky neinstaloval. Na všech ostatních zařízeních co máme doma se normálně spouští, jen na mém mobilu ne a vůbec nevím co bylo spouštěčem. Přihlášen tam jsem pod Google účtem, ale to je tak všechno.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Tak to buďte rád..Co bych za to dal..

Dejte necelé dvě kila a máte klid... *smich* Nebo o kilo víc a má klid celá rodina... ;)

mll

Já teda youtube skoro nepouštim (googla moc nemusim), ale když už, tak jak v jednom začne reklama pustím další, třetí atd. Aby byla reklama v pěti se nestane (a když, pustím šestý, ale to se snad opravdu ještě nestalo, to i v televizi, když je reklama na čtyčech kanálech současně, tak na pátém neni). Ale jen obdivuju ten optimizmus, že někdo bude sledovat třeba hodinový reklamní pořad o blbostech. Neřeknu minutový šot, to nikomu nestojí za přepínání, ale desítky minut nebo přes hodinu, to fakt má smysl jen ten začátek, pak už to těžko někdo sleduje.

Bývaly doby, kdy se na youtube dalo koukat celý den, a jen se občas tam objevovaly nějaké reklamní titulky. No ale je potřeba vydělávat a když inzerenti platí, proč jim nevyhovět, publikum to nějak překousne.

pwn

Jednoduchý YT přehrávač bez reklam? Přidejte tři písmena - pwn youtube... (bez pomlčky a tečky) - a pak klikněte na obrázek vlevo.

Nedávno jsem, myslím tady na poradně, zahlédl doporučení na smarttube. Jinak jsem léta používal prohlížeč Adblock, ale poslední dobou mi začal reklamy nějak propouštět, ale třeba potřebuje nějakou aktualizaci, už to v minulostí tak párkrát bylo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]