Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se vam zilo?

Od: adrianka odpovědí: 3 změna:
Ahoj, divam se na jeden serial, kde jsou lidi cca 18 leti, a dej se odehrava v letech 2007-2011, strasne moc se mi to libi a zajima me, jestli tu je nekdo, kdo se narodil cca 1990 a rekl by mi, zavzpominal by si, jake to bylo, a rozdily ktere citi mezi dnesni dobou. Diky moc :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

smode2
hodnocení

1x

Bylo to bezva. Děsivě jsme chodili každý víkend kalit, někdy oba dva dny, lidé věřili trvalému růstu všeho, firmy se rozvíjely, platební morálka se dávala do pořádku, všude spousta chytrých lidí a aut, výstavba nových domů, ti co v devadesátkách vydělávali v zahraničí si stavěli po návratu sem podnikatelské baroko (něvěděli že už neletí) a byli děsně spokojení, na Hájích v Praze byla u metra škaredá zaplivaná putyka - což nikomu nevadilo protože tam hrál Arakain, v práci jsem potkával pana Michala Horáčka (měl kancelář o 4 dveře dál) a všichni byli ještě stále nabití a napití jízdou kterou zažili v 90. letech - i když už se to pomalu začalo přehoupávat do opičky. No a dnes...je to ještě lepší:)

klarstein
No tak to vám ty roky trochu ujely *smich* 2007-2015 Světová finanční krize. Je pravda že nás to zasáhlo míň než jiné země, ale zasáhlo, u nás to bylo nejhorší 2008,09,10 ale ty roky vysokého růstu byly pryč na dýl. Dobře si to pamatuji protože jsem se v té době stěhoval a hledal práci, všude najednou stop stav nebo propouštěli.

hodnocení

0x
Já jsem přímo ročník 90. Měla jsem se úžasně. Sedmnáct až jednadvacet... To jsem chodila na střední. Občas *smich* Hodně kalení (nejlépe v zapadlých putykách), zábavy, fesťáky. Penízků byl dostatek. Tři dny se kalilo, pak hurá do školy *smich* O prázdninách lítačky k moři, klidně na otočku, druhý den zas jinde.. nebo na hory..Měla jsem kolem sebe perfektní lidi, vzdělané, sečtělé, bohémy, trdla... Bezstarostná studentská léta, plná zábavy, cestování a vzdělávání.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]